Good news!

Har fått klagomål på uppdateringen här så bäst jag skriver lite. ;-) I söndags red vi ut igen, och då red jag mot hovberget. Barbacka, som vanligt. Och skavsåren blir allt större i röva... Men jag kan inte låta bli! ;o Det är så mysigt. Bella skötte sig fint, och jag blev lite chockad för hon var som lugnast på hemvägen!? Helt osannolikt liksom. Men det hände. Mirakel kan alltså ske. Jag hade lång tygel på henne hela vägen och hon gick inte ens hälften så fort som hon brukar kunna göra, elr jo, kanske hälften. Men det är liksom ingenting. Sen hade hon ätit dåligt, och vägrat morötter, vägrat sin kvällsmat. Så jag tempade, men ingen feber. Hehehe.

Igår vilade hon, och idag var allt som vanligt igen. Med bajseriet osv. Och äter som vanligt gör hon oxå. Idag tog vi en tur mot hovberget igen med Ida och Heavenly. Mysigt! Frös bara om tårna, men dom överlevde. Älskar min overall på  vintern, skulle aldrig klara mig utan den. Den är min räddning. Nu hoppas vi bara på lite snö oxå, om det ändå ska vara kallt.
 
Idag pratade jag med veterinären, och B är så gott som friskförklarad nu! Wiho. Känns härligt med en strimma hopp. Hon är fortf. svullen men det får jag helt enkelt leva med tills vidare. Så nu går hon åter i ordinarie hagen igen tillsammans med Doreen, och hon ska inte bandageras elr medicineras någe mer nu. Nu ska vi sätta igång och jogga lite. Spännande!
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Kul att höra! Äntligen
Men du behöver inte om du inte vill men det är jättekul att läsa det du skriver💗😘✌🏻️👑👑😂👍🏻

2015-12-30 @ 08:54:35
URL: http://idasponnyliv.blogg.se/
Postat av: Cathrine

Det där med att dom inte ätit sin mat har hänt mitt stå två gånger. Hon har varit helt lugn, men inte ätit nåt, inte ens när jag hållt ett äpple framför munnen på henne. Då har jag promenerat henne för säkerhets skull och nån timme senare har hon bara switchat tillbaka till sitt vanliga (hungriga) jag. Jag tror att det kan vara så att dom har en liten känning i magen och då är så pass smarta att de låter bli att äta tills det släpper. Möjligtvis gäller detta bara ston då jag tvivlar lite på valackers omdöme ;)

2015-12-30 @ 13:30:13
Postat av: lina holmbom

Härligt att hon är friskförklarad! :)

2015-12-30 @ 17:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0