Update

Jag är skyldig er en update för längesen, sorry! Jag skulle skriva i förrgår men då hade min dator sagt upp sig för tillfället, men nu är den igång igen så här kommer uppdateringen.
 
Allt gick bra med sövningen, och dränaget sattes in. Redan dagen efter så var B hältfri. Jag fick hämta hem henne i fredags, med permanentkanyl insatt. Jag har fått ge två antibiotika som ska blandas, och finadyne i den kanylen som är insatt i halsvenen, morgon och kväll.
 
I måndags var jag på återbesök, då tog dom bort dränaget. Allt såg så bra ut som det kunde, och hästen är fortf. hältfri. Det las om med bandage igen, och planen är att jag ska fortsätta ge medicin i blodet till och med imorgonkväll. Imorgon ska jag även lägga om allt igen, fota och maila. Sedan ska jag ta bort kanylen som är fastsydd. Det ska nog gå bra. Jag hoppas att allt ser bra ut imorgon då jag ska byta bandage. Sedan är min förhoppning att hon ska kunna böja benet ordentligt imorgon så att hovslagaren kan slå på bakskorna så att hon kan få gå ut.

Jag har promenerat henne två dagar, och lyckats hitta en väg vi kan gå på på lägdan bredvid stallet så att hon får röra på sig ordentligt. Hon är så satans pigg nu! Hon är verkligen pigg och glad, hon känner sig helt frisk. ;-) Så det är ju ett gott tecken. Hon har himla tråkigt inne. Så som sagt jag hoppas hon får på sig skorna så att hon kan börja vara ute nu snart.

 
Jag har ridit H nu under två dagar, c-ponnyn. :-D Det var balsam för själen. Det blev två uteritter, hur mysigt som helst. Körde lite joggingarbete i skritt/trav, och en hel del halter. Hon gör lite som hon vill denhär bruden annars. ;-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, jag är glad att läsa det går bra med hästen!

2015-12-16 @ 20:16:30
Postat av: Erika Pettersson

Men oj har inte varit inne o läst på ett tag, men nu hoppas jag hon blir helt bra efter detta! :) håller tummarna

2015-12-17 @ 16:04:56
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Postat av: Erika Pettersson

Men oj har inte varit inne o läst på ett tag, men nu hoppas jag hon blir helt bra efter detta! :) håller tummarna

2015-12-17 @ 16:04:56
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0