Skrittur

Idag blev det en skrittur barbacka och bettlöst för lilla Bella. Tempade henne innan och hon hade ingen feber alls, och svullnaden är i princip helt borta. Hon var PIGG idag. :-) Från början var det skönt att bara sitta och chilla på lång tygel, men sen jäklar  tände hon igång och då var friden över. Haha. Tillslut fick jag nog av räser-skritten och så började jag med lite halter. Hon går emot hacket så jäkla illa, hon ba hänger sig, och lyssnar inte för fem öre. Så jag ändrade grepp med tygeln och red med två fingrar, och var så mjuk som en liten fågelunge var i min hand. Och vägrade erbjuda henne detdär stödet i mina armar. Och tog det 15 meter för henne att göra en halt, ja då banne mig fick hon backa 15 meter tillbaka oxå. Och så gick vi fram, och provade igen. Och då blev det bättre. Men så höll vi på varje gång hon svävade iväg och slutade lyssna.
 
Såhär höll jag på mycket förr om åren, men gav upp då det inte hjälpte för FEM ÖRE. Spelade ingen roll vad jag gjorde. Men nu, så sög hon åt sig direkt och lyssnade. Så det gick faktiskt väldigt fort så kunde jag göra halt på henne med bara röva! På hemvägen, trots att hon var så pigg. Så det är ju ett sjukt framsteg, det tror jag aldrig hänt förut. Haha. Men då vet jag att det går, ibland. Idag var en bra dag helt enkelt, där hon pallade med. :-)
 
Nosluddet till PS-tränset kom idag oxå. :-) Tror dock Bella kommer passa bäst utan ludd, men variation är väl aldrig fel. ;-)

Kommentarer
Postat av: My

Hon är verkligen jättefin i kroppen nu! Ska bli kul att se er ute på tävlingsbanan i år:)

Svar: Tack My!
Josefine Fred

2015-01-08 @ 21:32:08
URL: http://fiorano.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0