Uteritt

Idag blev det ännu en uteritt för fröken Bella. Vi red bort mot klätterbacken, och skulle klättra i någon av backarna. Men nej, det var såndär hård is ute som knappt brodden fäster i, så jag gav mig inte ens på ett försök på backe nr 1. Sen påväg mot backe nr två var det asfalt, så jag vände och sket i klättringen idag. Vi red lite här och där. Joggade på ängar och istäckta vägar där brodden fick fäste. Hon fick skritta i lite snö osv. :-) Sen tog vi galopp på hemvägen, på ängen, och det gick helt ok. Förutom att hon blir så sjukt taggad innan. Haha. Man får vara jäkligt försiktig där med vad man gör med henne. Man får vara mjuk, tydlig och noggrann med att hon ska fortsätta framåt, i skritten elr traven, när hon vill galoppera. Annars laddar hon så sjukt mkt och börjar med sina kast.

Hon var jättefin i galoppen faktiskt, främst vänster. Jisses så fin. :-) Sedan joggade vi av på isvägen i lång och låg form, som funkade även idag! Imponerad.

Nämen, idag var hon mycket mer lugn i skallen. Så det finns alltså hopp! Imorgon ska jag in till ridhuset, men jag har INGA förväntningar. Sedan på kvällen ska hon vaccineras, fick svar nu från vet. JIPPI! Det är 18 dagar efter årsvaccinationen skulle gjorts, vilket är 3 dagar tills det går ut och ny grundvaccinering skulle måsta påbörjats. Så glad att vi fick en tid nu imorgon. :-)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0