Dressyr (BILDBOMB)

Idag blev det lite dressyr på planen i stallet. Bella var ASLUGN i skritten i början, verkligen sjukt lugn. Sedan joggade jag igång en surpuppa! Jag trodde ju att det var pga underlaget sist som hon var sur på plan, men nu slog det mig att hon nog tycker det är för trångt helt enkelt. Hon var sådär förut, tänkte bakåt jämt, men främst på ställen som var mindre än vanligt. Så hon känner nog att det är för litet där. Men, hon får nog allt vänja sig vid det den lilla fröken. ;-)
 
Jag red övergångar i början, och hon var jättefin. Lyssnade kanonbra. Sedan la jag in galopp oxå, och hon kändes rätt fin. Men jösses så sur hon ser ut på bilderna, har typ raderat alla. Jag kan inte se på bilderna när hon ser ut sådär.
 
Jag red lite sidvärts, lite minska volten/öka volten. Det funkar jättebra på henne då hon blir springig och spänd. Hon blev väldigt spänd efter galopp idag, och ja, jag får traggla på och försöka få henne att hitta takten igen. Hon blir ju jättehög i formen då och springer bara, knäpper av, slutar suga framåt. Så hon är jäkligt klurig min lilla häst..
 
Men det var ett helt ok pass! Hon var asfin då jag travade av. Då helt plötsligt försvann den sura minen och hon hade kanonfin takt. :-D Är fett impad över hur bra hon ser ut i högervarvet på bilderna. Jösses! Hon brukar se så tråkig ut i höger varv, men inte idag. Måste ha kommit åt henne ganska bra, detdär slöa höger bakbenet. :-D
 
Imorgon blir det lektion, wiho :D
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor Hedberg

Åh gud vad fin hon är din tjej alltså! Riktigt läcker är hon, bra jobbat med henne!

Svar: Tack Ellinor! 😀
Josefine Fred

2015-03-15 @ 21:42:23
URL: http://ellinorhhedberg.blogg.se
Postat av: Linda

Oj hundra år sedan jag var in hit och tittade. Fina B :´) Måste säga att jag tycker du har en sån himla fin sits!

Svar: Ja det var längesedan man hörde av dig! Och inte är bloggen din tillgänglig heller, sist jag kollade. ;-) (Edit, nu såg jag att den var igång!)
Tack snälla :D
Josefine Fred

2015-03-19 @ 17:23:05
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Postat av: Linda

Går det bra med B då :)? Tänkte på det här med skadan o.s.v. måste ju ha hänt massor sedan jag var in här sist!

2015-03-19 @ 18:46:01
URL: http://www.mittangsull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0