Träningsdags!

Ja idag var det äntligen träningsdags igen! Så roligt. Jag kan bara konstatera att Bella är redo att tränas igen. :-) Och Gittan är verkligen superbra för oss.
 
Började skrittjobba, och då förklarade jag mitt nya tänk med att hon verkligen ska ta mina förhållningar. Hon var rätt fin. Sedan fick jag börja jobba framdelsvändningar, och där fick jag lite nya verktyg. Istället för att börja bromsa och tänka att hon nästan ska stanna innan jag börjar, så ska jag istället bara börja flytta, så behöver jag inte bromsa. Så där fick jag en aha-upplevelse.
 
Sedan joggade vi igång, och Bella har hittat en lägre och rundare form nu. Hon var superfin! Jag var koncentrerad och det gjorde såklart sitt. Fick ganska omgående påbörja öppnor på långsidorna, med bibehållen låg form och lättridning, och det gick super! Fick bekräftat att öppnorna verkligen har blivit mycket bättre nu. :-D Jag behöver inga volter innan nu, utan jag rider direkt in på öppna och vi sätter den. ;-) Awesome.
 
Galoppen då, den var SUPER! Fortsatt i låg, rund form. Vi började med höger, och den kändes som vänster!! Den hade alltså i princip lika bra kvalité som vänstern. Fantastiskt, med tanke på hur stor skillnaden varit mellan galopperna. Jag hade henne verkligen mellan hand och skänkel, hur fin som helst.
 
Joggade sedan av lång och låååg. :-) Superfin! Hon jobbade bra hela passet. Blev lite protester i framdelsvändningarna undan höger skänkel, då hon kickade osv, men det gick till sig. I övrigt kalasfin.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0