Någon med erfarenhet av magnetterapi?

Eftersom B nu har en senskada och jag inte vet hur vår framtid ser ut riktigt, så kommer jag ju såklart göra allt jag kan för att den ska bli så bra som möjligt. Så häromdagen kom en kräm jag beställt från Alyose (lite hokus pokus), Sven Lindblom. Den heter Senfix och ska vara bra på nya som gamla senskador.
 
Sedan har jag beställt magnetiska hasskydd från Veredus. Jag undrar om någon här har erfarenhet av magnetterapi? Det står väldigt olika när man googlar. En del är helnöjda, och en del menar på att det inte gör någon skillnad alls. Men jag lyssnar på dom som är helnöjda och testar. Jag har inte så mycket att förlora. Blir hon bättre av dom så blir ju jag glad, men blir hon inte det så är det så.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Josefine

Kan inget om magnetterapi men däremot så gillar jag Alyoses produkter. Har regelbundet använt Knutlösa, Vallörtsblad och Fotbot. Vallörtsbladen är en livräddare för Reas lymfangit :)

Svar: Tack för svar! Det är vallört i senfix och jag har hört bra om vallört. Så jag håller tummarna att det händer något iaf 👍
Josefine Fred

2016-07-16 @ 22:31:10
URL: http://dressyrnissen.se
Postat av: Erika

Hoppas de hjälper.

Svar: Jaa (Y)
Josefine Fred

2016-07-18 @ 16:45:13
URL: http://erikapettersson.webblogg.se
Postat av: Beatrice Hanssen

Min hästmassör använder sig alltid av magnettäcke innan behandling, han säger att det är super bra för blodcirkulationen (och då kommer ju läkningsprocessen igång). Jag tycker att Morik svarar himla bra på det iaf, dock är ju det i kombo med massagen förstås! :-)

Svar: Tack för info 😀👍
Josefine Fred

2016-07-18 @ 22:33:01
URL: http://beashastliv.for.me
Postat av: Linda

Jag tycker att magneter är suveräna. Både till mig själv och till hästarna.
Man får vara lite försiktigt i början bara och hålla koll på hästen. Min ena tål inte magneter, det blir för starkt för honom. Samt tänka på att dom är smärtstillande.
Lycka till =)

Svar: Tack för att du delar med dig :)
Josefine Fred

2016-07-20 @ 01:17:24
URL: http://stjarnstralar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0