Jogging

Idag red jag och Bella ut i mörkret, på isiga vägar. Hon var så fin! Jag kan leva länge på kvällens ridtur. Jag tkr ju det är så otroligt mysigt att rida i mörker, spec. på vintern när snön ändå lyser upp en del. Joggade först längs vägen, men det var endast en kortare bit som funkade för sen blev det asfalt. Så jag red runt inne på "byn" istället och joggade på gångvägen, och B ´var som sagt himla himla fin. Mjuk, trevlig, rund. Jag red henne med nytt bett idag, ett rakt äppel-fullcheek. Hon var iaf superfin idag så om det har med bettet elr bara dagsformen att göra vet inte jag. ;-)

Imorgon är det Othilias dag, och på fredag blir det troligtvis vila. Jag vill ha massa mer snö nu, för just nu har vi plusgrader så allt är påväg att regna bort. :( Skulle verkligen vilja ha minusgrader och snö. Blir så begränsat att träna utomhus nu..
 
 
Har även "råkat" beställa en ny tävlingskavaj. Alltså, jag har problem.. Haha. Nä men, denna har jag spanat på i 2 år, och nu hittade jag den till riktig dunderrea. Så jag kunde bara inte INTE slå till. Om jag inte gillar den kan jag alltid sälja liksom. ;-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Melina

Men wow vilken snygg kavaj😍😍😍

2016-11-18 @ 01:19:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0