Uppdatering

Just nu går Bella varannan dag då jag håller på och renoverar hästtransporten. :-) Så igår så vilade hon. Dagen innan det, dvs i fredags, så gick hon ett pass. Först skrittade vi fram 20 min, sen joggade jag henne på grusvägarna, och hon var supertrevlig! Hon hade en väldigt taktmässig och trevlig trav med härligt gung.
 
Sedan skrittade vi vidare bort mot rundbanan där vi galopperade lite, och då red jag lite övergångar och tempoväxlingar, samt att jag verkligen stretchade ut och "provocerade" yttersidan i höger varv. Hon var väldigt fin här oxå, trevlig galopp. Först var hon tittig, när jag krävde lite, men sedan fick jag henne att fokusera, och det var då som hon var väldigt fin. :-)
 
Skrittade sedan hemöver.
 

Igårkväll ca 23 så red jag finaste Rasmus. Vi red upp till paddocken och red lite dressyr. I början var han så himla tittig och ofokuserad, kände mig som en riktig nybörjare. Jag red övergångar, volter, inget funkade först.. Men sen la jag in galopp, och då vart han superfin! Så jag red övergångar mellan trav och galopp, och då släppte det helt. Han blev supertrevlig! Avslutade sedan i en lång och låg form. Finaste Rasmus. <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0