Dagarna 3

Måndags: Red ut en sväng på sätervägen och joggade i alla gångarter. Bella var väldigt pigg! Men hon var ändå påverkbar liksom, så jag bara red på. Red skänkelvikningar, formade, red mkt övergångar osv. Hon kändes trevlig trots att hon var pigg och spänd. :-)

Tisdags: Idag var planen att jag skulle rida en sväng i alla gångarter nere i Släda, men den packade snön där var inte tillräckligt tjock, så det gick bara att skritta.. brodden gick ner till stenhårda backen. Och så hände det en incident också som gjorde att jag som tappade suget... en kvinna gick framför mig med sina två hundar, varav den ena sliter sig, jag gör halt, hunden springer till Bellas bakben/mage, och jag hann inte ens blinka så flyger hunden iväg i snödrivan av att Bella sparkar iväg den. Och kärringen blev ju galen och började skylla på mig osv. Jag vet att jag var oskyldig, men jag tyckte väldigt synd om hunden. Hoppas att den klarade sig hel och välbehållen.
 
Det blev lite pölsande i djupsnön, och lite klättring istället. :-) Jo förresten, provade på lite trav på en annan väg, men Bella var liksom kaos i huvudet så jag avbröt och fortsatte skrittandet.

Onsdags: Idag blev det ännu en sväng på sätervägen där jag red i alla gångarter. Jag höll igång i mkt trav och galopp. Bella var väääldigt pigg även idag, men det var hanterbart. Men hon är inte så speciellt lätt just nu inte..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0