Dressyrlektion

Red dressyr för Emma idag. Det gick faktist väldigt bra, dock var jag på lite halvtaskigt humör. Men det skiter vi i. Iallafall, Bellie var mjuk och fin redan från början då jag kortade tyglarna. Hon kändes väldigt trevlig och samarbetsvillig i både skritten och traven. Vi red lite med framdelen innanför spåret, skänkelvikningar, och lite såna övningar för att få henne lösgjord och mjukare. Sen skulle såklart jag ha för höga förväntningar och tro att hon skulle ta vänstergaloppen om jag gjorde som i hoppningen, lång tygel och med lite mer fart, men ne. Bakåttänk direkt. Sen kändes hon inte spec. trevlig i högern heller, det lilla vi galopperade. Vart less efter det och Emma hoppade upp istället.

Ger upp lite för lätt nu, jag vet. Men jag har ingen bra period med mig själv just nu. Deppar för allt, grinar för allt, ja.. osv. Så det blir som det blir. Men jag är glad över lektionen idag ändå och B skötte sig finfint! Jag är även väldigt stolt över mig själv som fick till rätt känsla i nedsittningen bitvis väldigt bra idag.

Måste bara säga fyf*n vad svårt det är att rida. Jag höll på att dö! Det är så himla mycket att hålla reda på och man får inte till det känns det som. Dock så kände jag bitvis att vi blev ett. Men det är då fasen inte lätt att komma till den känslan. Ridning är svårt.

Kommer en liten bildbomd nu:





Kommentarer
Postat av: Lina Holmbom

Vad fint tränset är =)

2010-08-23 @ 17:11:49
URL: http://skrotpilot.se
Postat av: Erika

Ridning är inte alltid en lätt grej.

Och är man dessutom inte på humör, går de ju inte alltid topp.



Men hon ser fint ut på bilderna. :)

De blir säkert bättre.

2010-08-23 @ 17:45:26
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Liza

Fina bilder =) =)

2010-08-23 @ 21:21:08
URL: http://sukkerpunch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0