Har inte mycket att säga

Har ingenting speciellt intressant att skriva om. Skulle ju egentligen till B idag, men då min dag för det mesta kändes skit pallade jag helt enkelt inte. Åkte hem och sen kom Erik och lyste upp mig! <3 Han är bäst. Erik är min pojkvän sen snart 5 år tillbaka för er som inte känner till det. (Om nu någon kan ha missat det, haha)

Iallfall så tar Emma Bellie idag. Jag vet inte än om hon ridit med tanke på det "underbara" vädret, not. Spöregn här. Iallafall så ska hon ha henne ända tills på fredag eftersom jag åker till Sthlm imorgon. Får hoppas att jag lyckas ta mig ur min lilla deppsvacka här.

Sen så om Emma inte jobbar den 4 sept så blir det dressyrtävling för oss. Läskigt som fan! Oroar mig en massa, men det är ingenting jag kommer ta åt mig av, om det går dåligt alltså. För jag förväntar mig inget annat, det är första dressyrtävlingen och även om allt går skit så har vi genomfört den. Och det är jag nöjd med. Men jag är ju så, oroar mig för vad andra ska tycka. Har svårt att koppla bort det ibland.

Btw det var INGEN utav er som röstade för det bruna tävlingssetet. Det set jag kommer att köpa! Haha. Var det rent utav fult, eller var bara de andra två snyggare? Jag tycker det bruna är riktigt läckert! Vart inspirerad av en ponnyryttare från tävlingen jag var på i helgen som hade brun outfit. Och blir det inte som jag tänkt mig, är det ju bara att sälja och prova en annan färg. Hjälmen får btw bli sen, har bara råd med kavajen just nu.

This it is ;)


Kommentarer
Postat av: EmbLeM

Själv tävlar jag med tröja. Både smidigare och luftigare. Tycker kavajer är så stela, tighta och instängda. Dessutom kavlar jag jämt upp ärmaarna på framtidningen och framhoppningen, vilket man inte kan göra på en kavaj :P

2010-08-24 @ 23:31:05
URL: http://emblems.blogg.se/hast
Postat av: josefinef

Men är det inte krav på kavaj i dressyr? Eller inte på lokal kanske? =o

2010-08-25 @ 09:39:01
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Carro

jag gillade det bruna =) men jag röstade inte alls.

Tycker det är jättesnyggt med brunt, speciellt på fuxar och skimmlar!

2010-08-25 @ 16:49:18
URL: http://sartorius.zoomin.se
Postat av: Anna

Jag har köpt en sån kavaj på Tradera till bra pris!! Är en riktig "brun-o-man";) Har ALLT i brunt till mig och min häst:D

Mvh Anna & Tabasco:D

2010-08-26 @ 23:04:59
URL: http://www.anaby.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0