PMS-häst

Min häst är brunstig. Det räcker så va? Haha.. Näerå, kmr en "liten" update här.

Pysslade, myste och pussade
på henne mycket i stallet. Har ju saknat henne! Inte träffat henne sen i måndags. Iaf, när jag och borsten kom till sadelgjordsläget så fick jag mig en hatblick utan dess like, så jag antog att hon kanske hade ont i något bett där eller att hon var spänd i musklerna där. Så fine, vi kör utan sadel tänkte jag.. Tills jag och borsten vandrade vidare bak mot virveln på damen, då kom dendär extrema hatblicken igen. Såg ut som att hon ville äta upp mig, hatiskt. Hahaha. Hon är så jävla söt!

Då kom jag på att det är pga brunsten
hon är så fjollig, för hon hade fullt med gegg på bakbenen oxå. Plus att hon stod och snuskade sig inför Berra när jag hämtade henne, och han bak i muttan på henne och upp kommer ett flemande ansikte. Så hett!

Ridturen var mysig, till en början. Hon var seg och gick med mulen strosandes på backen, skitsött! Sen tog jag tyglarna och skulle börja arbeta och på engång söker hon sig neråt, det kändes att Emma ridit henne dessa dagar. Men sen tog det roliga slut. Hon började streta, ville inte samarbeta så bra, så kände att neee nu blir jag såhär hård i handen igen. Så jag stannade vi ett ställe och körde volter, 8volter och serpentiner osv. ända tills jag hade henne mellan hand och skänkel igen. Då var känslan underbar!

Det dröjde inte så länge innan hon började bestämma igen, då var det att hon skulle in på en väg som leder hemåt. Vi skulle ju in där, men hon bestämmer, iallafall blir det som så. Så jag styr runt där på volter och 8volter fram och tillbaka ända tills hon slutar fokusera på hemvägen, tills hon slutar samarbeta så fort jag styr ifrån hemvägen osv. Så tillsluut, efter mycket surande och pipande och protesterane från damens sida släppte hon äntligen. Massa beröm! Sen var hon jättemjuk och fin, tog en liten trav som hon behöll formen i både i och ur traven. Efter det skrittade jag en bit och sen hoppade jag av och ledde henne hem.

Är nöjd med henne. :)

Blir tyvärr ingen hoppning imorgon. Får se vad vi gör, funderar på att trimma lite dressyr i hagen.

Kommentarer
Postat av: Erika

Brunstiga ston är som dom är. ;)

inte alltid så trevliga eller roliga o hålla på med.



haha^^

2010-08-29 @ 10:25:13
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Liza

Känner igen det där! Vi har ju nyss flyttat till ett nytt ställe. Olivia blev stört kär i valacken hon delar hagen med, shit hur dom håller på.

Han har inte varit valack så länge så han e lite hingstig fortfarande. Borsta svansen är inte alls nå mysigt hua Luktar illa oxå :P Jaja det går över.. haha xD

2010-08-29 @ 12:08:17
URL: http://sukkerpunch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0