Bedtime

Ojojoj. Har suttit nu och varit orolig/nervös ett tag eftersom en tjej hotat med att anmäla mig för bedrägeri. Sadeln, Kieffern jag sålde var åt en av Emmas vänner. En välanvänd Kieffer som ändå är i bra skick. Hon fick den dessutom för ynka 2000:-, köparen alltså. Den köptes in för betydligt fler tusenlappar.

Hon har ända sen hon fick den försökt få tillbaka hälften av pengarna, och slutligen ville hon häva köpet helt. Pga en liten skavank som varken jag eller ägaren till sadeln lagt märke till. (Tyvärr är sadeln bara fotad från ena sidan, och underifrån, framifrån och bakifrån). Då vi inte gick med på detta, och hon vägrade ringa ägaren till sadeln som sagt till mig att hänvisa hennes nr om hon ville lösa det (men näe, det vägrade hon minsann eftersom jag var ansvarig för köpet), så såg hon inte någon annan utväg än att anmäla mig för bedrägeri.

Jag har nu, tack vare Emma lugnat ner mig eftersom jag fick numret till en juridisk rådgivning som har öppet dygnet runt. Jag fick rätt! Hon kunde inte anmäla mig för bedrägeri, och hon kunde heller inte häva köpet eftersom hon var väl medveten om att hon köpte en äldre, välanvänd sadel för ett lågt pris.

Behövde bara skriva av mig, för jag har suttit och skakat som attan nu och äntligen börjar det släppa. Ska ställa mig i en varm dusch och sedan krypa ner under täcket och tänka på annat!

Godnatt på er
.

Kommentarer
Postat av: Anonym

sv.



ja jag vet inte riktigt varför jag reagerar så kraftigt nu för tiden.. och det är inte bara om hästen, det är om allt, om min sambo t.ex. bara säger "fan va det ser ut här hemma" så tar jag det genast personligt att han tycker jag är värdelös som inte har städat.



jag är vanligtvis säker på min sak och brukar inte bry mig det minsta om jag inte tycker att kritiken stämmer, jag brukar kunna bara skaka av det och inte låta mig själv bli ledsen.. men nu blir jag det. Hur som helst, precis som du sa, så är det nog ingen idé att du kommenterar kritiskt på ett tag, jag går bara ner mig, och jag tror inte du vill skada mig.

2010-12-08 @ 00:10:05
Postat av: Lina Holmbom

Vilken människa! tror hon att sadeln är toppskick när den är så billig!Jag har dock blivit utsatt för en bedragare.:/

2010-12-08 @ 06:14:56
URL: http://blog.skrotpilot.se
Postat av: Julia

Men gud vad hemskt :o att det jämt ska finnas sånna sjuka människor hörru :( tur att det löste sig! :)

2010-12-08 @ 06:59:28
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
Postat av: Erika

Köper man något så köper man de ju i befintligt skick som de heter.



Det är ju upp till henne att be om bilder från båda sidorna om hon verkligen vill se så.



Men skönt att du ändå ringde till någon o frågade. :)

2010-12-08 @ 20:13:52
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Erika

Köper man något så köper man de ju i befintligt skick som de heter.



Det är ju upp till henne att be om bilder från båda sidorna om hon verkligen vill se så.



Men skönt att du ändå ringde till någon o frågade. :)

2010-12-08 @ 20:14:34
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag sålde mina Wintecsadlar för nåt tag sen nu och jääklar att jag blev avskrämd för att sälja nåt i framtiden, hon som skulle köpa dressyrsadeln var verkligen (ursäkta mitt ordval) galen, verkligen inte alla får i fållan!.

Hon telefontrakasserade mig och ringde även till min sambo, mina föräldrar ! Hon hade ringt skatteverket för att kolla upp mig och skulle precis ringa polisen för att anmäla mig när jag ringde upp, jag hade nämligen sovit!

Så under några timmar så hann hon med allt det där.

Sen var hon sjukligt otrevlig åxå.

Huvva, blir upprörd bara jag tänker på det :O

2010-12-08 @ 21:53:46
URL: http://hannaforsberg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0