Falska människor

Det finns så sjukt mycket falska människor som lurar bakom hörnet. När som helst så bryter helvetet ut och då kommer den rätta sidan fram. Man ska fan inte lita på någon annan än sig själv... fast jag har ändå flera st jag litar på, och dom VET jag att jag kan lita på oxå. Men så finns det domdär som bara ligger på hälften hela tiden.. som man inte riktigt vet hur man ska hantera eller vad man ska tro om dom.

Det värsta jag
vet är människor som inte kan vara uppriktiga och raka. Som inte kan stå för vad dom tycker och vad dom säger. Om någon har ett problem med mig så ta för fan upp det på en gång, samla inte ihop en massa irritation och sen kommer bomben. Och sen kan man inte ens förklara sig? Ne, såna människor är så långt ifrån min nivå som det bara går, och jag fungerar inte ihop med såna människor.

Det är så jävla
störande med folk som inte kan diskutera som en normal människa, dom måste dra till med en bitchig attityd och bara argumentera emot "för att", med otroligt löjliga och ohållbara argument. Pinsamt.

Men å andra
sidan är det ju jäkligt bra att falska människor visar upp sina rätta sidor, för har man en falsk människa i sin närhet är det ju bra mkt bättre att veta om det än att inte veta.

Kommentarer
Postat av: Emma

Håller helt med dig! Jag har en få skara människor som jag verkligen litar på och som jag vet säger vad dom tycker till mig. Det är inge tissel och tassel innan det till slut kommer fram.



2010-12-14 @ 22:08:50
URL: http://emma.stjernstedt.net/blogg
Postat av: Anna

Gäller att vara lite lagom misstänksam! Vet tyvärr en del av mina "vänner" som snackar skit och sprider vidare allt man säger så där får man passa sej vad man säger .. Synd tkr jag, dessutom har det varit här i länet som tycker att 2 av mina kompisars hästar är såå farliga så nu har dem hästarna/ekipagen dåligt rykte över hela länet .. Värsta är att ingen kan stå upp för vad de tycker tyvärr .. -.-

2010-12-14 @ 22:31:52
URL: http://withcrazyhorse.blogg.se/
Postat av: beatrice

Okej är den bra? (:

2010-12-14 @ 22:32:02
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: Frida

sv;Tack<3 men ibland känns de bara som om han förtjänar nåt bättre och jag egentligen inte borde ha han överhuvudtaget, skulle aldrig göra honom illa eller så, verkligen inte (inte för att jag tror att du trodde de) men jag har mina "dalar" vissa dagar och då behöver jag bara få ut saker som jag känner och tycker just då.. Bara de att det känns som om han gett mig så otroligt mycket och att jag inte ger lika mycket tillbaka, jag kanske har fel, men det bara känns så ibland när jag kan sitta och tänka på saker (haha, lät lite kul men jag kan vara ganska djup av mig och sitta i min ensamhet och tänka och fundera över saker som livet och grejer xP)

____



Håller med dig! Falska människor är det värsta som finns, och såna som kommer och trippar på tårna runt en ena sekunden för att kanske de inte har nån annan att vara med/prata med (eller vad man ska säga) just för tillfället, men sen då de har "nån bättre" att synas med så ignorerar de en totalt... Fy för dem som inte kan stå för den de är eller vad de säger eller gör!

2010-12-14 @ 23:34:51
URL: http://litenryttare.blogg.se/
Postat av: Sandra

WORD på det Josse! Som fan! Har haft samma problem, men har eliminerat dessa människor ur mitt liv. Därav nästan inga kompisar kvar, men fans mycke hellre ha några guldklimpar än flera bajskorvar :P



Och du ska veta att du är en av dom som jag kan lita på. Vi har inte känt varann särskillt länge, men du är rak och ärlig i alla situationer och det uppskattas MYCKET!



:)

2010-12-15 @ 10:49:04
URL: http://pei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0