Uteritt i alla gångarter

Yes! Tog en trevlig uteritt med min älskade Bellabus idag. Hon var så himla fin! Hon var lite tittig här och där, men det är inte svårt att övertala henne till arbete då. Jag är så glad att hon blivit så trevlig och välriden, hon är inte alls svår att få till arbete nu, inte ens i skogen. För 1 år sedan var det nästan omöjligt för oss att få en riktigt trevlig skogstur.

Tog kanske 3-4 trav
, och vilken känsla sen! Ojoj.. Satt som gjutet, och jag hade henne verkligen mellan hjälperna, kändes som att vi dansade fram där några ggr. Sjukt härligt! Sen efter ett tag så la jag en högerskänkel, och B var inte sen att haka på! Hahaha. Första ggn på 3,5 vecka jag galopperar på henne. GUD vad glad hon blev! Helt galet, jag tror hon var mer i luften än på marken. Hon gick alltså mer uppåt än framåt, haha. Och jag som inte ens planerat var vi skulle sakta av, så när jag väl kom på att ja men här blir bra, så kommer en liten backe + massor av grenar med snö på som jag fick ducka för, och såklart så passar B på att gasa då, hahaha. När jag rätat upp mig igen kom hon tillbaka och då saktade vi av. Gofisen.

Tror det är tredje
ggn på hela våra 2 år som jag galopperar barbacka på henne, hihi. Och jag blir så otroligt glad när jag tänker på vad vi egentligen åstadkommit. Jag minns när jag absolut inte kunde fatta galopp utan att det gick fortare och fortare och mitt säte hade ingen som helst  verkan på henne. Nu kan jag liksom galoppera barbacka i skogen på Bellabus som vilat 3 veckor? Samla och öka går hur lätt som helst, hon är så lyhörd.

På hemvägen
blev hon piggare, så körde mkt halter där. Jag känner även här vilken otrolig förändring det är. Hon är så pass lyhörd ändå, även fast hon helst av allt bara vill iväg och köra sitt race. Hon jobbar på ordentligt ändå, när jag ber om det. Och på slutet la jag ner henne ordentligt i formen vilket hon gjorde så bra!

Jag är verkligen peppad till dressyrtävlingen och efter idag är jag fanimej säker på att det kommer gå kalas!



Kommentarer
Postat av: Sara

SV: Jo men jag måste juh ha en sadel så jag ska ha den tills jag kan köpa en annan

2010-12-09 @ 15:09:51
URL: http://emelont.blogg.se/
Postat av: sandra

Kul att det går så bra :D

2010-12-09 @ 15:39:39
URL: http://sandralarsson.beldo.se
Postat av: Caroline

Härligt att höra! :D

2010-12-09 @ 15:46:30
URL: http://dressyrohoppryttarna.blogg.se/
Postat av: Erika

Kul att de går bra, och att de går framåt. :)

2010-12-09 @ 16:29:58
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Jennie

Åh va kul! :D :D

2010-12-09 @ 17:53:21
Postat av: Tova

Vad härligt att få den känslan :D

2010-12-10 @ 07:43:10
URL: http://kazince.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0