Ändrade planer

Blev visst ändrade planer idag. Sitter just nu på jobbet och ska snart gå ut och jobba. Det var en som blev sjuk och fick gå hem, så jag fick ta hennes eftermiddag. Härligt! Slutar då kl 16.30.

Hann dock köpa present till lillebror innan jobbet, så nu är det fixat oxå. Får väl se om det är något han vill ha eller om han vill byta. Vilket som. ;)

Blev inge stall för mig idag, blir för stressigt då. Emma rider B! :) Ska iväg till Birsta efter att jag grattat lillebror. OM JAG NU KOMMER IVÄG! Haha. Har försökt komma iväg till Birsta ända sen igår, men det går inge vidare för mig.

Vill passa på att tacka alla er för alla snälla kommentarer, komplimanger och beröm! Uppskattar det verkligen. TACK!

Kommentarer
Postat av: Sätilaryttaren Emma- Stolt varmblodsägare! Ta chansen att vinna ett kingslandspannband!

sv; ja men ändå, ridstövlar är mycket snyggare (och billigare) än det där stövlarna^^

2010-11-01 @ 19:15:04
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; då har du antagligen inte läst vad vi skrivit, precis som alla andra som slänger ur sig en massa skit. Det står klart och tydligt att det INTE GÄLLER ALLA, ATT DET FINNS UNDANTAG. sen hur ni väljer att ta det skiter jag fullständigt i. Räcker att titta på statistiken. Visst finns det många SUPERFINA ridtravare, men majoriteten är det inte. På Klubben finns det EN travare som klarar av att galoppera runt på spåret utan att välta i hörnen. de andra (ett 15 tal) är så pass obalanserade att de inte kan bära sig själva ens på rakt spår, men ägarna kallar sig ändå för omskolare. Jag tävlar själv en f.d travare som fungerar utmärkt, så jag har INGENTING emot rasen. Jag har däremot mycket negativt att säga om branchen som sådan, och jag tycker att det är förjävligt hur folk gör dem till slit och släng-varor. Det föds upp tusen och åter tusen travare varje år, men inte många procent av dem gör sig tillräckligt bra på banan. och inte ska du försöka inbilla mig att resterande blir ultimata ridhästar, inte ens chans. bara en liten del av dem är hela nog, och en ännu mindre del hamnar i rätt händer.. du och din travare har tur, men för alla är det inte så. Tråkigt att människor som du som faktiskt lyckats väljer att se vår text som du gjort. det är nog snarare du som borde tänka efter och kanske gå en svenska-kurs. INGEN har nedvärderat travaren, bara människrona runt omkring. och det står vi för.

2010-11-01 @ 21:47:42
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Då förstår jag faktiskt inte vad du ser för negativt i det vi skrivit. Det enda vi försökt göra med texterna är att UPPLYSA folk om att det inte bara är till att slänga upp ett par tusenlappar och tro att man har en färdig ridhäst. JAG anser att travaren förtjänar bättre än att vara en okunnig människas leksak, bara för att den är billig. MÅNGA travare är förstörda och MÅNGA travare är näst intill omöjliga att göra till bra och fungerande ridhästar. men detta hindrar inte nybörjare och föräldrar att köpa en travare till sina småungar som inte har en blekaste aning om vad hästen varit med om tidigare, hur de ska gå tillväga osv.

2010-11-01 @ 21:58:22
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det vi diskuterade i texten är de travare som INTE passar som ridhästar därför att de blivit förstörda som unghästar. enligt statistiken (agria) så har ca 70% av alla travhästar som kasseras från banan förslitningsskador o bak-knäna. vilket är en hög siffra. och som du själv förstår är det inte speciellt smart att träna en sån häst varken i backar eller i för mjukt underlag. (ligamenten töjs ut ännnu mer) Jag skulle själv aldrig rida mina hästar regelbundet i djup sand eftersom att det påfrestar ngt frukansvärt, och då är de ändå hela. texten är inte skriven i en nedlåtande ton, snarare för att försöka hjälpa och upplysa okunniga människor. Tråkigt som sagt att människor som du som borde förstå, tagit det som du gjort. men så är det, alla har vi olika åsikter..

2010-11-01 @ 22:06:08
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Anonym

trist då att det är pga att duktiga människor som du länkat texten och skrivit en hel del ganska kränkande saker om oss, fått ALLA att gå emot ALLT vi säger - istället för att kanske ta till sig det och börja fundera. Som sagt, rider själv ett par travare och har inget emot rasen, snarare tvärtom. Men det gör ont i mig att se alla travare som faktiskt far illa, endast pga okunskap.

2010-11-01 @ 22:12:52
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja vi kommer iaf inte att ändra åsikt oavsett vad folk tycker. Och är inte rädda för att stå för dem heller. ngt måste göras inom travsporten och det är bara sanningen.

2010-11-01 @ 22:18:33
URL: http://teamoveson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0