Fina Bellsan idag

Ryktade och masserade fröken otålig idag. Denhär tjejen är verkligen ingen häst man ska ha om man gillar pyssel, för hon är så himla otålig och vill bara iväg, haha. Det går bättre på somrarna, men höst/vinter har hon en sån dunderenergi.

Masserade mycket på korset idag, där jag egentligen ska massera varannan dag. Sist jag masserade gjorde hon inte så mycket motstånd, så jag trodde ju att hon slutat med det (pälssättning). Men idag var hon sjukt grinig idag igen, så jag tog den striden med henne så att hon fick pina sig igenom det till avslappning.

Så efter en liten stund gav hon upp mördarblickarna och de höjda benen och började slappna av riktigt fint. Klart det gör ont att få massage om man spänner sig.. Det vet jag själv som regelbundet går till en tortyrare (naprapat). Men det släppte riktigt fint idag!

Sen gick vi ut på en timmes jobbig promenad, haha. Hon var så pigg, tittig och glömde bara bort att det var mig hon skulle lyssna på. Mitt lilla stolpskott. Fick några fina bilder iaf;















Efter promenaden var det fort ner till torrhöet som gällde. Haha. Jag var nog jätteelak som tog in henne just när dom fått höbuntar serverade.

Kommentarer
Postat av: sarah

vilken fin häst! :)

2010-11-19 @ 19:08:58
URL: http://ssarahaugustsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0