Jag är med och tävlar..



Besök gärna: http://www.ride-with-style.se/

Kommentarer
Postat av: Emma

Sv: Nej jag vet att det inte är bra. Om hon kan blir bra genom att bli behandlad med cortison två ggr så får det bli så. Men som sagt jag litar på veterinären. Tror att han har mer kunskap än mig i det här fallet =)

2010-11-15 @ 14:42:48
URL: http://emma.stjernstedt.net/blogg
Postat av: Emma

Hon har ju visserligen blivit sprutad innan med andra "preparat" på ATG-kliniken. Men vet är medveten om detta. Jag var tveksam till att spruta henne igen först. Men tänkte om när vi väl på Strömsholm pga olika anledningar och efter att ha haft en överläggning med veterinären.

2010-11-15 @ 14:47:28
URL: http://emma.stjernstedt.net/blogg
Postat av: Emma

Sv: Jag försöker göra det jag tror är bäst för henne i alla fall men det är inte lätt att veta. Och man får höra så mycket från alla håll, så det är svårt att sortera ut vad som låter vettigt och vad som man själv inte tycker låter vettigt. Det finns dom som tycker jag gjort fel genom att ta henne till veterinären bara.



Hon stod mellan maj-oktober och det blev ingen förbätttring. Jag har snarare tvärtom upplevt att hon blivit mer halt av att stå. Enligt vet så kan detta hända och det är därför han tycker att vi ska försöka bygga upp musklerna igen.

Men man skulle ju kunna prova att bygga upp musklerna igen utan att spruta.

2010-11-15 @ 14:58:57
URL: http://emma.stjernstedt.net/blogg
Postat av: Emma

Sv: Lägger till dig på msn när jag kommer hem från jobbet :) Så slipper jag "spamma" sönder ditt kommentarsfält också ;)



2010-11-15 @ 15:05:10
URL: http://emma.stjernstedt.net/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0