"Enkät"

1 - Hur länge har du bloggat? Sen i augusti -10. Alltså 3-4 månader.

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? Tyckte det bara var drygt, fattade inte varför man bloggade. Läste ingen blogg då, tyckte bara det var tråkigt.

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Hm.. har inte förälskat mig i någon blogg. Men jag tycker om Kissies blogg.

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? Dom ser typ ut som mina nyskrivna inlägg så jag känner ingenting spec. för dom. Dom är jag!

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? Jag har ju en del som jag verkligen gillar att läsa. Men jag har rätt många på bloglovin, vissa har jag "bara för att", "ifall" det skulle komma ett intressant inlägg typ.

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? De flesta är hästbloggar så jag säger väl 99% ämnesbloggar då, haha. Och 1% dagboksbloggar, dom är bara tråkiga.

7- nämn en bloggare (obs:länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om. Hm.. mycket svår och klurig en. ;-) Men det får nog bli Ida Tallberger.

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om. Även denna svår, men kanske Sara

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Det är väl mest mina vänner som läser den, eftersom dom är hästintresserade. Dom allra närmsta läser den nog inte alls, och har nog ingen åsikt om att jag bloggar.

10. - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Det vet jag faktist inte? Skulle tro att jag kanske låter något annorlunda, för så upplever jag andra iallafall. Men nog är jag mig själv alltid!

 

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? Eftersom jag inte bloggar om mitt privatliv utan endast hästliv (för det mesta), så behöver jag inte oroa mig för några privata gränser.

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. Har inga speciella, har inga problem med att blogga om något spec. Men min blogg är en hästblogg och därför handlar 97% av mitt skrivande om hästar.

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du? Hm.. Det skulle inte alls vara kul att blogga utan läsare, kommentarer, åsikter, respons etc. Så... jag vet inte vad jag ska svara på frågan. Jag skriver ju självklart för min egen skull, för att jag gillar det.

Hoppade från bdb hit och det blev mer personligare tyckte jag. På bdb hade jag det dubbla antalet bevakare än nu när jag bloggar, men då vet jag ju oxå att när folk går in på min blogg vill dom läsa det jag skriver. Men på bdb kan man vara vänner med hur många som helst och sen bara klicka "markera som sedd" och bara strunta i vad folk skrivit/lagt ut.

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Absolut INTE.

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? Nej.

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga? Njae, skadligt är det väl inte. Men ibland kanske vissa går in för mycket i sitt bloggande, som jag själv, haha. Kan sitta och stressa upp mig själv och känna att "shit, jag måste svara på kommentarerna nu, fast jag kanske inte ens har tid." Och känna stress över att "shit nu måste jag skynda mig lägga upp detta inlägg".

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Nej, det har jag inte.

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar? Nepp, inte det heller.

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig? Det skulle väl vara att jag blir lite väl stressad ibland, över att jag måste skynda mig blogga/svara på kommentarer osv. Sen blir jag stressad av att jag hela tiden måste hålla koll på om jag fått något nytt svar.

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? Ja det tror jag. :-)

21 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten. De som vill.

Kommentarer
Postat av: Q

Just nu har jag inte msn installerat pga att jag sitter och ockuperar makens burk ..till hans stora förtret.=p Min dator är nämligen inte direkt driftsäker om man säger så.fläkten har dött så den dör i parti och minut. Addar dig när jag fått det fixat =)

Får jag låna ovanstående enkät?

mvh Q

2010-11-18 @ 21:03:46
URL: http://qodrofenia.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0