Veterinärtid bokad preliminärt

Igårkväll rådgjorde jag med tränare, ET och massör som jag har till Bellie. Alla tyckte att det lät som att det var en vrickning, och att jag börjat rida för hårt på engång och att det är därför värmen kommit igen. Men att det absolut kan vara något annat, det kan det alltid.

Idag ringde jag till både PH-vet och Huddik. Även dessa tyckte att det lät som att min teori var det mest troliga, men att de självklart inte kan säga något säkert över telefon. PH-vet sa skritt en vecka, och sen får jag känna efter. Huddik sa vila 3 veckor, skritt 2-3 veckor. Och ville jag kolla henne ändå så kunde jag göra det efter 3 veckors vila. Så att den ev. vrickningen hunnit lägga sig.

Ringde upp PH-vet igen och berättade vad Huddik sagt, och hon tyckte att jag kunde göra så och att det var helt upp till mig. Ringde Emma och hon tyckte likadant. Så den 6 dec har jag en tid bokad hos PH-vet ifall jag vill åka in då. Troligtvis  blir det ju så då jag vill ha svart på vitt om hon är frisk i alla ben eller inte. Är hon det är det ju bara att köra på, och är hon inte det så är jag glad att jag fått veta det.

Så nu blir det vila/ev. skritt i 3 veckor här framöver. Skönt! Nu känns det bra i magen.

Fick tips av vissa bloggläsare om ATG oxå. Men där sätter jag inte min fot om jag inte absolut måste. Och aldrig någonsin för benproblem. Har på tok för dåliga erfarenheter utav dom.

Kommentarer
Postat av: Sätilaryttaren Emma- Stolt varmblodsägare!

sv; tack för din röst ;)

2010-11-15 @ 11:42:40
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0