Dagens ridtur = vild och galen

Blöh! Jennie sa nyss att hon inte hittade inlägget om dagens ridtur, och då ser jag ju att det mycket riktigt stämmer... Jag skrev ju värsta inlägget  förut, men måste ha tryckt bort sidan innan jag sparade och publicerade.

Jaja, here we go.

Red omkring stallet idag typ, i gamla sommarhagen. Klättrade i skritt, trav och galopp. B tog vänstergaloppen två ggr! De två första ggn jag bad om det. Visserligen blev ena ett byte, och den andra ett enkelt byte, men ÄNDÅ! Vänster galopp både fram och bak på mitt komando. Gilla! Det är stort för oss. Det går framåt sakta men säkert.

B var iaf skithet idag, verkligen sprängladdad från topp till tå. Fick inte många avslappnade steg på henne eller.. bara i galoppen. Men så fort jag tog i henne lite så studsa, hoppa hon och greja. Superkänslig var hon oxå, råkade jag peta med skänkeln för att forma henne runt en volt så flög hela arslet iväg, haha! Pälssättningen...

Jaja, jag är iaf nöjd med dagen ändå. Fick ju ändå två vänstergalopper vilket i princip är omöjligt för mig utan longerlina, bommar eller hinder. Så! :-D

Blir så less bara på att det är så hårt i backen nu så kmr inte kunna rida nånstans förutom i skritt. Not fun. För då kan jag inte åka iväg på hårda hoppträningar heller, när hon bara skrittas resterande dgr. Får hoppas marken tinar upp lite här, eller att det kmr massa snö.

Skulle åkt och tränat dressyr imorgon, men vi har inte bytt till vinterdäck på finkan så där sket det sig. LESS! Men ska höra om min kära pojkvän kan hjälpa mig, så kanske vi kan åka på sön elr nåt. Who knows.


Kommentarer
Postat av: Jennie

Härligt med vänstergaloppen! :D Kul att det går framåt! (Y)

Hoppas du kommer iväg på söndag och kan hoppa då :)

2010-10-22 @ 21:07:11
Postat av: Jennie

jag menade dressyr

2010-10-22 @ 21:36:40
Postat av: Bonnie

Passa på att ligga och skritta i 2-3 timmar ett par dar i veckan nu när underlaget är som det är. Ger mer än vad man tror.

2010-10-23 @ 09:19:30
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0