Idag...

.. har jag grymmaste huvudvärken. Var påväg till praktiken och allt, skulle kämpa ändå tänkte jag ;) Men då bussen körde förbi mig och sket i mig så fick jag hets... gick hem och la mig tills nu. Huvudvärken är värre till och med. Drygt. Har legat och myst massor med min kisse Musse, han är hur go som helst. Jag har sagt åt han att han borde komma upp oftare för då får han massor med uppmärksamhet!

Men jag brukar alltid må bättre efter en tur i stallet, alltid. :-) Gör inte ni det? Hur dålig jag än känner mig så är jag 100ggr bättre efter jag varit ute i stallet. Så dit ska jag snart, och se vad jag pallar med.

Det är btw väldigt intressant att läsa era svar på "Dagens fråga" som jag hade igår. Tyvärr äre inte många som svarar, så svara gärna ni som inte gjort det! :-)

Besökarna igår ökade kraftigt oxå, trots att jag inte ens ansträngt mig med att länka på någon sida eller något. :o Skitkul iaf! Det brukar hålla sig på en jämn nivå, men sen om det är ngt spec. typ hoppträning eller något så ökar det just för den dagen, rätt rejält. Men igår vare inget spec. Så det var lite extra kul! ;)


Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn Kingslandmössa ifrån Hippoteket!

usch då inte bra med huvudvräk! :(

stallet brukar göra susen

jag brukar svara på frågrna!

2010-10-14 @ 11:10:43
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0