Jag önskar att jag hade styrkan...

.. att avstå från ridning när jag egentligen inte alls ska hoppa upp på en hästrygg! Morr... jag blir så arg på mig själv. Jag var skitstressad idag, vet inte vrf, men hade en otrolig stress och spändhet i kroppen. Och sätter jag mig upp och rider då och försöker göra nånting vettigt så blir allt bara åt helvete. Och dum som jag var planerade jag skänkelvikningar i skritt och trav på vägen.. där det sist gick åt helvete när jag skulle  träna på just det, eftersom jag blev så spänd och stressad. Så det gjorde väl sitt oxå..

Så det blev mest bråk mellan mig och B idag, tack vare mig. Fick till några fina skänkelvikningar ibland iaf, när jag själv skärpte till mig kanske. Bläää... ångest.

Menmen
, får ta nya tag och kämpa vidare. Ska INTE rida när jag är stressad, nervös och på inte-rida-humör. Men är man envis så äre svårt..

Nu blire mat, dusch och sedan idol med massa gotta! Ska upp tidigt imorgon och jobba.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Usch! Ja inge skoj. Men som du säger är det bara att kämpa vidare.



Tänkte bara tacka än en gång för tipsen du gav mig ang. galoppen! :) Märker stor skillnad redan! Han kämpar verkligen på bra nu med galoppen :P Som du skriver i det senare inlägget har varmblod verkligen ett psyke för sig :)



Btw, Bella såg verkligen fin ut på filmen från dressyrträningen!

2010-10-29 @ 23:04:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0