Lalalalala

Idag vaknade jag upp värre än igår, huvudvärk och denna gång även halsont. Dock gick halsontet över rätt fort.. men huvudvärken den e kvar. Blev tvungen att åka till stallet tidigt ändå, istför att ligga kvar och gooosa i sängen. Men så äre, B skulle skos kl 9 så det var bara att åka. :-)

Red ut efteråt
, med Emma och Donna. Vi red på raksträckan en vända. B var trevlig, idag gick traven som bäst. Oj vad stadigt hon gick! Vi ökade och längde traven massa. Sen på hemvägen gjorde vi samma sak i galopp, fast idag var det inte så enkelt. Vi fick till det tillslut iaf! Sen gjorde vi samma sak i skritt, plus lite halter, skänkelvikningar och såna grejer.

Så jag är nöjd över lilltösa min! Mår mycket bättre nu oxå, eller gjorde. Det är som om det försvinner just när man ridit/är i stallet. Och sen kommer det igen? Äre för att man får något heeelt annat att tänka på/fokusera på, än att man inte mår bra? Hm..

Imorgon åker vi till Näset och tränar lite "markarbete". Ska ställa upp ett litet enstaka hinder, och dagens mål är att hon ska landa i rätt galopp och hålla den oxå. Ska köra extra mkt i vänster varv så hon verkligen får jobba. Hon mesar ju av när hon tkr det är för jobbigt i vänstern, byter eller tar trav. Ska bli ändring på de! ;)

Bonusbild;



Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn Kingslandmössa ifrån Hippoteket!

SV: Tack! :) vad kul!!

2010-10-15 @ 14:50:41
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0