Marianneträning

Idag har jag som sagt tränat för Marianne. Idag var vi fler än sist, vi var 6 st idag. Det är verkligen kalasbra övningar, hur nyttiga som helst. Jag märker verkligen att det är nyttigt för mig och B, för övningarna känns faktist svåra och trixiga att klura ut, men efter ett tag får vi mer flyt i det hela. B sköter sig fint, bara jag gör rätt så gör hon rätt. Men det är lättare sagt än gjort!

Fick jobba mycket med att räta upp mig över hindren, och sluta kasta mig över henne. Samt att hålla handen mer nere/stilla. Och det kändes verkligen skillnad när jag fick till det. :-)

Vi red tre olika övningar, som sagt dom är verkligen kanoners. Bellie får lite problem med vänstern, det blir kors, det blir trav, avbryt, ja allt sånt. Så det blir hårdträning på den delen i fortsättningen. På slutet var det en linje med tre hinder, och där skulle vi släppa hästarna helt typ, så jag fick inte bromsa nååånting. Läskigt för mig som är van att bromsa in i sista (tyvärr). Men lärorikt!

Är väldigt nöjd över min lilla B som ställer upp i alla lägen fastän matte är långt ifrån med. Råkade rycka henne tre ggr i munnen oxå för att jag inte hängde med, och ena ggn var jag nära att ramla av. Märks hur mycket man har kvar att jobba med när man gör annat än "åker" häst som jag annars gjort när jag hoppat själv, haha.

Film kmr. :-)

Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn Kingslandmössa ifrån Hippoteket!

kul att du är nöjd!!! :)

ska bli spännande med film. aqua var på sitt livs första hoppträning igå rmed. hihi

2010-10-13 @ 10:09:17
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0