Min fantastiska dressyrhäst

Det finns inga ord för dagens dressyrlektion. Fy-fan vad fin häst jag hade! Mjuk, fin, trevlig, lyhörd.. bara helt underbar, i alla gångarter. Tränade mycket på volter, och på att öka/länga traven samt att variera mellan lägre och högre form.

Och vet ni det bästa utav allt
? Jag har fått in flera vänsterfattningar idag UTAN hinder, bommar eller att vi longeras. Kan ni fatta hur fantastiskt det är? (Ni som vet våran historia förstår nog hur glad jag är) Det är helt sjukt. Att min fina lilla tjej behöll bjudningen och fattade vänstern flertalet ggr, även om det går fortare in i den och sådär, men det skiter jag blanka f-n i. :-) Fokus är att hon ska ta den, och det gjorde hon. Första ggn utan lina och grejer, som hon tar den såhär många ggr. Då äre inte slumpen.

Galoppen var helt magisk. Högergaloppen alltså. Tror aldrig jag lyckats rida henne såhär bra i en galopp nånsin, oj vilken fin dressyrtjej jag har. Hon kommer kunna utföra svårare rörelser i framtiden, det vet jag. Nu vet jag. Har alltid fått höra att hon har rätt förutsättningar, men nu vet jag. Fabulous!

Tränade mycket på min
nedsittning, tog till och med bort stigbyglarna. Fy fasen vad jag har utvecklats.. För innan jag köpte tekna-sadeln ville jag bara grina och slita av mig håret när jag ens försökte sitta ner i sadeln, för jag har aldrig kunnat det på rätt sätt. Nu går det huuuur bra som helst, bara jag slutar knipa så värst med knäna. Men jag sitter ju iaf! Och bitvis får jag till det riktigt bra.

Kommer film och ev. bilder. Håll utkik! :-D



Kommentarer
Postat av: Erika

Va roligt att dressyr träningen gick bra. :)

2010-10-24 @ 19:54:32
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag längtar tills filmen kommer upp! Jag vet ju hur duktiga ni är och hur SJUKT FIN/BRA ni var på hoppningen i tisdags :)

2010-10-24 @ 19:55:23
URL: http://rajala.blogg.se/
Postat av: Jennie

Fan va kul att det gick så bra! :D :D :D

2010-10-24 @ 20:28:22
Postat av: Lina - Vinn Kingslandmössa ifrån Hippoteket!

woho!! :D

2010-10-25 @ 13:22:16
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0