Svaren till frågestunden

Natalja: Hur länge har du ridit? :)
Svar: Jag har ridit i 4 år nu.

och var Bellie något ridtränad när du köpte henne? Eller hade hon bara blivit trav-tränad? :)
Svar: Bellie var trav- och montétränad när jag köpte henne, samt "flängriden" i skogen. Hon var alltså inte dressyrriden och kunde heller inte galoppskänkel.

Janni: vad använder du för sadel? :)
Svar: Jag har två st sadlar. En är en T6 showjumper, och den andra är en dressyr av märket Tekna.

är den utprovad?
Svar: Ingen utav dom är utprovade av någon annan än mig själv eftersom jag valde den tuffare vägen att lära mig själv. Har på så vis provat över 30-40 sadlar på Bellie för att kunna hitta rätt och lära mig vad som är rätt och vad som är fel. Jag gillar inte att inte kunna själv. ;-) Och sadel är verkligen prio 1 i mina ögon, har hört/varit med om alltför många misslyckade sadelutprovare som bara vill sälja.

vad kostade den?
Svar: Båda kostar runt 5500-6000:-/st ny.


Frida: Vilket är ditt favoritgodis?
Svar: Fantasifulla frågor, hihi! Jag älskar surt godis! Och även choklad är smarrigt. Maltesers! Mmmm..

Vad är din favoritmat?
Svar: Min favoritmat är en speciell kycklingrätt. Det är kycklingfileér i en underbar sås som man slänger in i ugnen, och har bandpasta till. Smaskens!

Vad fick dig att börja med hästarna?
Svar: Det, elr den som fick mig att börja med hästar för fyra år sedan var Victoria, en barndomskompis. Hon red på ett ställe där dom hade fler platser för medryttare. Så jag började min "ridkarriär" som medryttare. Haha mindre lyckat, men man har ju lärt sig lite genom åren.

Monika o Pinnen
: Vad tänker du på när allt bara går åt skogen med ridningen?
Svar: Jag har väldigt svårt för sånt, jag gör en höna av en kyckling. Tror att världen ska gå under för att det går skit i ridningen. Har lätt för att nervärdera mig själv då och bara vilja ge upp. Men jag brukar få jättebra stöd från nära, kära och bekanta som hjälper mig upp på benen igen och ger mig mer motivation. Jag brukar ibland behöva en liten paus från ridningen för att komma tillbaka igen.

Ångrar du nånting med Bellie?
Svar: De enda jag ångrar är de ggr min korta stubin tagit över och jag fått "utbrott" på henne som hon inte förtjänat. Som tur är händer det sällan eller aldrig nu.

Ditt bästa minne med Bellie?
Svar: Svår fråga. Har så mycket goa minnen! Hon gör mig så himla lycklig och glad ofta. Varenda litet framsteg är som att vinna OS ungefär. Men jag måste nog välja ut ett minne från i somras, när hon låg i hagen och jag fick komma fram och sitta med henne och ha hennes huvud i min famn. Vi bara myste och var ett!

Sanna: vad skulle du helst välja om du var tvungen, en ung & oinriden fd travare, eller en äldre outbildad fd travare??
Svar: Jag skulle välja den äldre outbildade. I nuläget.

Tova: Känner du nån som förtjänar ett extra "tack" eller så? Nån som du ser upp till/ tycker kämpar bra? :)
Svar: Absolut! Emma Päärni. Ser verkligen upp till henne. Hon är min största och enda förebild. Min vän, tränare och Bellies medryttare. Hon följer med på träningar och tävlingar och sjutsar oss hit och dit. Hon är bäst! <3

Sådär ja! Då var det klart. Tack för alla frågor, och hoppas ni tycker att ni blev besvarade. Vill oxå tillägga att det är alltid fritt fram att fråga, jag svarar oavsett om det är frågestund eller inte.




Kommentarer
Postat av: Frida

Ja, visst var dom fantisifulla..(A)

Jag älskar också surt godis! ;D

2010-10-27 @ 09:46:22
URL: http://hulistallet.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Jenny

jag har med en sån sadel den hoppsadeln alltså den är så grymt bra :)

2010-11-25 @ 11:13:45
URL: http://jeeennnyyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0