Allmänt

Var på Kings (Equeen) förut idag en snabbis. Provade tretorn-stövlarna och en Charles Owen-hjälm. Får än en gång konstatera att jag inte kan ha tretorn. Visst nu fixade jag snörning osv men dom är inte sköna på min fot/mitt ben. Ska stövlar vara sköna från början eller blir dom det senare?

Till CO-hjälmen då.. Mitt huvud ser GIGANTISKT ut i den. Vart asbesviken.. Vill verkligen ha en brun! Men det ser förjävligt ut. Som att huvet svällt typ 55ggr. Ni som har den hjälmen, upplevde inte ni att huvudet såg större ut? Har dock aldrig reagerat nånting på det när jag sett folk med den hjälmen. Det har sett så snyggt ut.

Och har den töjt ut sig nånting?
Funderar på om jag ska köpa den, vilken strl jag måste ha isf. För vissa säger att den ska vara lite för liten eftersom den töjer sig, och andra säger att den inte alls töjer sig.

Sitter just nu nyduschad, nyss fikat och har en liten godispåse framför mig. ;) Gottgott!

Sen har jag grymt ont i handleden, vid frakturen jag haft där. Får ju inflammationer lite då och då i handleden, men det har aldrig varit så illa som nu. Har haft detta i 3-4 dagar, och det blir bara värre. Idag kunde jag inte ens borsta Bellie med högerhanden, fick kämpa som ett svin med vänster. Gjorde så jäkla ont! Kan knappt tvätta håret med den handen, inte mosa potatis, inget. Sen får jag ont av att röra på fingrarna spec. vinklar, det brukar jag INTE få när jag får dessa inflammationer. Alltid när jag haft det har jag fått ont av att belasta den, typ öppna dörrar med handtaget och såna grejer. Men nu.. näe.. ajaj. >.<

Jaja, see ya tomorrow!!! :D

Kommentarer
Postat av: Jennie

Håller med om hjälmen. Hade också tänkt att köpa mig en sådan hjälm i våras, men blev grymt besviken när huvudet helt plötsligt blev dubbelt så stort, såg helt freaky ut :( Så någon sådan blev det inte. Tråkigt, för de är riktigt snygga!

2010-09-02 @ 13:54:10
Postat av: Lina

jag tycker alla hjälmar töjer sig lite. köp hellre en som verkligen sitter åt i början är mitt tips. angående stövlar så ska de va sköna i foten och lagom i benet, men de är ofta för höga i början innan de sjunkit ned

2010-09-02 @ 14:09:02
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Johanna

Det är ju klart att hjälmen töjer sig om den är för liten, men den ska absolut inte sitta åt för mycket i början, det är farligt om man ramlar av med en hjälm som sitter så. Men tyget i hjälmen "plattar" ju till sig efter ett tag så det gäller ju att hitta precis rätt.

2010-09-02 @ 18:12:04
URL: http://rubinnovak.blogg.se/
Postat av: Agnes

Stövlarna är inte så jättesköna i början, men dom blir mjukare och mjukare och skönare och skönare ju mer man använder dom! jag är jättenöjd med mina :) Hjälmen töjer sig bara lite :p

2010-09-04 @ 13:18:16
Postat av: A

Jag har en CO och tyckte också den såg gigantisk ut i början men nu tycker jag inte alls det!:) Sen var min lite liten i början men nu sitter den helt perfekt:)

2010-09-04 @ 20:40:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0