Då var dressyrdebuten avklarad

Till att börja med: Jag har världens sötaste lilla häst! Jag kommer till anledningen. ;)

Idag var jag riktigt nervös. På framridningen kändes hon inte alls bra, eller var det jag? Jag vet inte. Kanske en kombination av båda. För när jag slappnade av och red som jag brukar så blev hon glad och nöjd igen.

Kunde inte sitta ner ordentligt i mina nya byxor då dom kändes snäva, så jag fick lite panik där. Eller så var det min nervositet som gjorde att jag inte kunde sitta lika bra. Jag vet inte.

Innan det var vår tur tänkte jag nästan stryka mig, så nervös var jag.

Väl inne på banan hade jag lyckats lugna ner mig lite och då gick även Bellie mycket bättre. Så vi fick en jättefin start i programmet. Sen började hon kännas lite "knas", hon tappade lite takt, vart lite seg liksom och jag ville inte riktigt driva fram henne heller, för då hade hon tagit galopp. Hon tog nämligen två små söta fattningar ur ingenstans. ;)

Sen kom vi till galoppmomenten, som jag fasat för. Men tro inte på fan att hästen GÅR FRAMÅT!!! Jippi!! I korsgalopp. Men hallå hon gick FRAMÅT! Inge jädra tjurerier om att stå och studsa och greja. Med andra ord blev det inga problem i högern heller. Red på ordentligt framåt så att hon inte skulle få för sig att tänka bakåt. Så jag är extremt stolt över henne!

Men vi blev uteslutna.

Grejen var bara att efter första galoppen så hoppar min kära, underbara, otroligt söta häst ut ifrån banan. xD Hon trodde ju att det var hoppning på G, inte visste hon vad ett dressyrstaket var. Hon har ju aldrig sett nåt sånt.. Så vi tar sats och hoppar in igen och slutför programmet.

Snacka om att jag kom ut med ett leende på läpparna. Hon är så jävla söt! :') Jag är väldigt nöjd med dagen, känns toppen. Och jag kmr definitivt fortsätta med detta! :)

En väldigt rolig grej är att dom som stod runt om Emma var väldigt imponerad utav B, dom gav hur mkt beröm som helst. Och sa att hon lätt kmr kunna gå piaff och passage i framtiden. Som Emma förövrigt alltid sagt. ;) Man växer lite när man får höra sånt om ens stjärna!




Orkar inte lägga in fler bilder här, tar sån lång tid. Men på pixbox kmr en hel del:
http://www.pixbox.se/alb_show_id1020815_page0.html

ENJOY! :D Film kmr strax


Kommentarer
Postat av: Lina

Gud så kul att det gick bra. :)

fick du inget protokoll så de stod något ändå?

Kul att ni hoppade in igenm. :P

2010-09-05 @ 21:41:05
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: josefine freéd

Ja :D:D Jo jag fick ett fullt protokoll =)

2010-09-05 @ 21:42:22
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Ida

Åh så roligt och så duktiga och fina ni är!!

Vilken söt tjeja du har som hoppar ut från banan :D

2010-09-06 @ 09:06:30
URL: http://jazzeminprins.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0