Fördomar

Har ridit dressyr nu på bästa pärlan. Dock vart det ingen lektion utan jag red själv, Emma är dålig. Hon har ingen röst. Dock vart det bara 20-25min ridning då dom skulle ha lektion där... tydligen ändrat, men inget står skrivet på hemsidan. Dåligt.

Menmen, det behövdes inge längre heller för B kändes kalasfin. Stadig, med på hjälperna. Galoppen var GRYM! Hur rund och fin som helst med fint framåttänk. Fick tyvärr ingen film på det då Emma och kameran missuppfattade varandra. Dock var jag nå jäävulskt ofokuserad, haha.. Fick nämligen kommentarer med jämna mellanrum, så kunde inte riktigt fokusera.

Nu till rubriken. Hehe... Började skritta fram, och efter en stund hör jag "men vad äre för frysmärkning du har på din häst?" Jaaa.. en travarmärkning :o "Jaha. Men hon ser inte ut som ett varmblod, hon är så rund. Dom brukar vara så kantiga." Hehe jaa det var hon oxå en gång i tiden.....

Börjar trava lite. "Men, hon travar ju inte som en travare heller. :o" Hehe näe. "Det är nog lite hopp- eller dressyrblod i dendär ändå" Med glimten i ögat. Emma säger "Hon har inte galopp som en travare heller ;)"

Efter en stund börjar jag galoppera lite, efteråt... "Jag håller med dig om galoppen. Det måste vara en tjuvbetäckning dedär! ;)"

Nä men det är ju roligt att kunna bidra till att ändra folks uppfattning om travarna tycker jag! :)

Film kmr sen! :)

Kommentarer
Postat av: Sara

Det är så jävla många som fortfarande säger så:O och det finns så många grymt fina travare

2010-09-24 @ 18:39:37
URL: http://emelont.blogg.se/
Postat av: Mirre

Måste få säga en sak här .. en hel del travare är kantiga, men dessa har muskler! Må även säga att det finns ruuskigt fina travare som är riktigt fint musklade och runda i formen! Tycker du sänder lite fel budskap om våra fina travare ..

2010-09-24 @ 20:49:19
Postat av: Lollo

Då det precis har blivit ändrat att söndags lektionerna har flyttat till fredagar så har vi inte hunnat lägga ut det på hemsidan än. Men det kommer att komma upp tider när det är lektioner på: www.killigrew.dinstudio.se

2010-09-24 @ 22:53:57
Postat av: MJ

Hon se riktigt mjuk och fin ut på filmen :D Jättebra jobbigt!



Haha, herregud att ens folk forfarande orkar kommentera ang travare! De flesta travare jag har mött är jättefina ridhästar och dom som inte är det har ändå sett fina ut i kroppen. Det finns såklart undantag.

2010-09-25 @ 11:21:37
URL: http://mildahilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0