Hoppträning

Har hoppat Bellan idag. Det gick sådär.. Jag hade en dålig känsla redan innan tyvärr, efter senaste hoppningen (i hagen) och en dröm jag hade inatt. Det började även med att avstånden blev fel så att det kändes sämre. Vi ändrade på det och det vart bättre men kändes inte helt bra.

Jag tror att övningen var lite för svår för oss i nuläget. Vi tog bort två av hindren och då blev det lättare. Hon hade det lite krångligt med galopperna idag, vart mkt kors och massa trav inblandat, det blev väl för mycket.

Men hoppade iaf 95cm idag vilket är vårat höjdrekord. ;> Hihi! Kändes iaf jävligt läskigt, och jag lägger mig i alldeles för mkt (just för att jag inte vill att något ska gå fel), och då går det fel istället. Så hon rev 2-3 ggr och hoppade världens kråkhopp en gång.

Hon har ju lite rolig teknik, hon tar bak benen istället för upp. Kan man träna upp det satt det blir bättre? Äre teknikhoppning som gäller då? Studs, m.m.? Isf fåre bli mer sånt.







Kommentarer
Postat av: Lina

Du kan träna på att hoppa kryss istället för räcken. Då lyfter dom små liven bättre på fötterna =)Oxer med kryss och också bra =)

2010-09-17 @ 14:45:49
URL: http://skrotpilot.se
Postat av: Lina

5½, travhoppa över högt kryss med travbom framför, travhoppa oxer med travbom framför m.m.

2010-09-17 @ 15:43:46
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0