Intervaller

Red lite intervaller idag, men även lite blandat. Det behövdes, hon är så taggad nu. Så red mkt skänkelvikningar i skritten och sådär. Travade lite emellanåt. Men usch och fy för gummityglarna! Jag dör. Sista ggn jag red med dom nu, fyfan. Jag får ingen kontakt eller nånting med B, det blir väldigt luddiga signaler jag ger. Och därefter blir ju hon jobbig oxå då jag inte kan rida normalt.

Jobbade mkt med att få
power i galoppen, och få henne kvick för hjälperna. Bellan är som vanligt inte sen att kvickna till när man ökar, haha, men att ta tillbaka lika kvickt går inte än. Men hyffsat! Behövs nog mkt galoppträning för hoppningen, så jag får in en bättre känsla. Ute blir hon inte sådär kort som jag rider henne i hoppningen, och jag behöver hitta dendär mer kraftfulla galoppen i hoppningen oxå.

Jag fick VÄNSTER galopp ute!!!
Det hade jag inte kunnat drömma om faktist, absolut inte på långa vägar. Hon brukar bli HELT stört stressad. Men jag la som en volt och la till en pinne på halsen och då tog hon vänster galopp fram, höger bak, två ggr. Sista ggn klockren vänster! Men jesus vad hon tyckte det var jobbigt haha. :-) Den galoppen jobbade jag såklart inget i, jag var bara glad att hon tog den. Sen var hon så pass lång så det hade inte blivit nå bra att börja kräva grejer.


Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn ett Glen Gordon-pannband från Hippoteket!

Det går bara framåt nu! :D

2011-04-06 @ 20:40:53
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Sanna

Fina bilder =)

2011-04-06 @ 20:53:24
URL: http://ridtravartjejen.blogg.se/
Postat av: Moa! =)

Har gjort ett inlägg om stångbett och westernridningens inbörd som du kanske skulle vilja läsa, men tanke på att du sa att du inte var så insatt =)

2011-04-06 @ 22:15:16
URL: http://nymanshowhorses.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv.Snuskdamerna våra, kan dock förstå att Kickan vaknat till liv, alla mina äter ju e-vitamin just nu och det är brunstfrämjande! ;)



Gud så fin hon är i nya tränset, verkligen kanonfin!!! :D:D Och det är verkligen kanon att det händer så mycket för er i galoppen nu också! ;) Tror också på att du behöver få med dig känslan av galoppen ute in på banan, även i dressyrridningen där du också vill ta tillbaka lite väl mycket, så det är verkligen kanon att du jobbar med det! :D

2011-04-07 @ 07:58:13
URL: http://sundsvallsryttarna.blogg.se/
Postat av: Julia

Det verkar vara rätt vanligt att f.d. travare har problem med vänstervarv, min egen f.d. travare har också problem med vänstergalopp, och med skänkelvikning till höger när han ska sätta vänster bak under sig. Har också läst om många andra som har problem med vänster. Undrar om det kan beror på att vänster varv är tävlingsvarv på travet? Har du någon gång tänkt på det? :)

Men kul att ni fick vänster galopp :D

2011-04-07 @ 09:34:40
URL: http://zebracolours.blogspot.com
Postat av: amanda

vart har du köpt tränset?:)

2011-04-07 @ 11:31:08
URL: http://stallkompisaar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0