Nyttig tjej

Har varit riktigt nyttig idag ;) Elr ja nyttig och nyttig. Har inte ätit massa skit som jag gör VARJE dag. Väger faktist 10kg mer än jag gjorde för 5 år sen så. Och inte för att de gör nåt, men väger ju helst inte över 60-strecket. Så det är dags att göra något åt saken. :-) Vanligtvis så småäter jag JÄMT, bakar en massa och äter hur mkt som helst varje dag. Köper godis i princip varje dag (ÅÅÅH VAD SUGEN JAG BLEV NU) och ja.. för mina tänder och pengars skull äre ju lika bra att dra ner oxå ;)

Behöver inte göra nåt drastiskt, bara sluta äta så jäkla mkt skit! ;p Och sen har jag varit sugen på o börja springa ASLÄNGE nu. Men är inte motiverad att sticka ut själv, och Ekke säger att han oxå ska börja men jo tjena..

Säger bara en sak, de är tur jag inte ser ut som jag äter! :-)

Kommentarer
Postat av: Sisterhood

Haha, samma här! ;P Fats jag äter inte massa onyttigt utan jag äter mycket mat istället med tanke på hur mycket jag rör miig. Så jag har faktiskt vart ute och sprungit för andra dagen idag! :) Jag brukar ta med mig hunden då jag väl är ute och springer då slipper man vara helt själv <=)

2011-04-21 @ 19:29:56
URL: http://www.siisterhood.blogspot.com
Postat av: Natalie

jag försöker också komma ut och springa två gånger i veckan ungefär, och jag säger: även om det är jobbigt , ta dig i kragen och kom iväg. det är bara första gången som är jobbig :D

2011-04-21 @ 20:23:01
URL: http://billiejeanojag.bloggplatsen.se
Postat av: Lina - Vinn ett Glen Gordon-pannband från Hippoteket!

Jag äter godis HELA tiden nu! :/

2011-04-21 @ 23:01:50
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Linda

Åh det där lät ju absolut som mig. Här har du en gottegris. Dock väger jag som jag ska, även om man vill vara slankare :D

2011-04-22 @ 14:16:20
URL: http://elmo.cybersite.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0