KÄLLA TACK?

Gud vad irriterad jag blir på alla som skriker runt att man inte ska köpa tretorn hit och dit för att man inte ska få tävla med dom år 2012. På grund av att dom ska ha för låg klack. Jag säger såhär, VISA MIG KÄLLAN PÅ DET?

Ett rykte sprids så fort.
Säger någon en sådan sak så tror hela världen det på 10 min. Så..? Visst kan det mycket väl vara så att dom kommer att bli förbjudna, MEN- då finns det källa på saken. Man kan inte gå runt och gapa om något utan att ha källa på det.

Har nu mailat kansliet
på svenska ridsportsförbundet så får jag se om det stämmer eller ej, samt var det finns utskrivet.

Någon som vet var källa finns får gärna länka, tack!

Edit: Ett annat rykte säger att det endast är den gamla modellen av Tretorn Advance som blir förbjuden. Den nya har alltså, enligt rykte, högre klack.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Oj :o det hade inte jag hört förut. Men skumt om det skulle bli förbud på det :s Vad är det som är fel på de stövlarna..?



Lägg gärna ut svaret i bloggen sen :-)

2011-08-12 @ 21:19:02
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Jossan

det är inget rykte, utan det har varit så länge. finns en minimi höjd på vad klacken måste ha och den gamla modellen hade för låg klack - dock var det ingen överdommare som brydde sig plus att det stod/står ingen stans att de inte är tillåtna - endast om man mäter klacken. kanske kommer detta förtydligas i 2012s TR annars är det väl bara en av 10000 anledningar folk kommer på för att inte köpa ;)

2011-08-12 @ 22:17:54
URL: http://www.dressyrnissen.se
Postat av: Emma

Sv: Okej jobbigt när det finns vissa människor i stall som är speciella.. :S



Jag har inte hört nå om det "ryktet" och jag ska köpa mig ett par tretorn! :) :)

2011-08-12 @ 22:21:11
URL: http://klemmas.blogg.se/
Postat av: Emblem

Jag har inte heller hört något om det ryktet, och då tävlar ju ändå jag väldigt mycket :P

2011-08-12 @ 23:01:27
URL: http://emblems.blogg.se/hast
Postat av: Emma

Jag tycker att jag har rätt bra koll på TR och jag hittar ingenstans där att det finns någon speciell minimihöjd på klacken... Skor med klack står det, men inte hur stor den klacken måste vara. Ska bli riktigt intressant att höra vad du får för svar på mailet, då jag också hört utav flera att man inte ska få tävla med dem stövlarna, men när man frågat om källa så har ingen kunnat ge en det! ;D



Sv.Hihi, ja det är jättespännande och verkligen en sån där chans som bara dyker upp ett fåtal gånger under ens liv!!! :D:D

2011-08-13 @ 10:37:25
URL: http://sundsvallsryttarna.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv.Ligger lite lågt då det är så mycket som ska falla på plats först! ;D Blir det ingenting med den här så dröjer det ju lite längre innan det blir någon eftersom jag egentligen inte är ute och letar nu... xD

2011-08-13 @ 10:55:50
URL: http://sundsvallsryttarna.blogg.se/
Postat av: Emeli

Lär ju inte stämma haha

2011-08-14 @ 23:15:45
URL: http://tillhast.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0