MAT

Går ni på någon speciell mat-stil? Haha. Elr hur jag ska uttrycka det. Vissa undviker ju det ena elr det andra, t.ex alla onyttigheter som godis, bakelser, ja men allt sånt med asmkt socker i. Vissa undviker kolhydrater helt och kör på protein och fett.

Läser runt lite nu och eftersom jag håller på avvänja min kropp från socker så äre intressant att veta hur andra gör. Jag märker verkligen skillnad på min kropp, men än har jag inte blivit mkt piggare oså, men magen gör uppror just nu. HAHA. Så att något är på gång märker jag definitivt.

Det står även att sockerberoende är som heroin 2, men nja...? Jag har inte alls känt något speciellt sug, trots att jag verkligen malt i mig socker varje dag, hela tiden. Jag tror på att bara man äter rätt och håller sig mätt så blir man inte särskilt sugen. Asså, att det är socker i det mesta går väl inte att undvika. Men det är dehär med att vräka i mig choklad, smågodis, muffins och andra bakverk, dricka, kakor ja allt sånt, som jag vill komma ifrån.. äter vanligtvis massvis av sånt varje dag. Även donkenmat och pizza är något som jag köper OFTA. Men de äre oxå slut på nu.

Hihi intressant iallafall. Så, VAD ÄTER NI FOLKS? :D

Kommentarer
Postat av: Camilla

Är vegetarian sedan tio år tillbaka, är väl enda "dieten" jag går på. :)

2011-08-25 @ 10:59:40
URL: http://parellikusken.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej!Fin blogg! Ska vi följa varandra via bloglovin? :D

2011-08-25 @ 12:12:35
URL: http://ponniliv.blogg.se/
Postat av: Anni Oveson

Jag äter INGA lightprodukter eller liknande. De lurar bara kroppen och man blir snarare ännu mer sockersugen. Sen dricker jag inget med kolsyra eftersom att det förstör ämnesomsättningen. Utöver det äter jag i stort sett aldrig godis, kakor, chips eller något sånt. Däremot VRÄKER jag i mig mat i alla de former. Äter nog varm/lagad mat minst 4 gånger om dagen, både skräpmat och hemlagat. Äter i stort sett dygnet runt, även på nätterna, haha. Häver även i mig 2-3 liter vatten om dagen. Väger 50 kg och det har jag gjort i ett par år :)



Tror inte så mycket på det där med dieter hit och dit, det verkar farligt att vänja kroppen vid lite kalorier - så fort man börjar äta "normalt" igen så kommer vikten antagligen skena iväg.. Gäller nog bara att hitta sin egen ideal-vikt och en balans :)

2011-08-25 @ 12:38:37
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Lotta

SV: visst är det obegagligt? Sjuka människor det finns! Ja djuren är hjälplösa också! Nä hujedamej, den som gjorde de borde nästan också få en påle genom kroppen.



Ang ditt inlägg så brukar försöka äta mycket sallad. Brukar göra lite matigare sallader, äta hemlagad mat osv. Däremot äter jag allt för mycket godis. Gick ner 15kg under förra året men så bröt jag mitt nyckelben i våras och precis efter det gick min pappa bort och sen fick jag enorm blodbrist så jag har hävt i mig massa onyttigt samt rört på mig mindre än vanligt så har laggt på mig igen. Förbannat irriterande. Men nu är jag "frisk" och börjat återkomma till ett normalt liv igen och nu ska godiset och sockret ut! Unna sig ibland kan man göra men inte till en vardags sak. Sen tänkte börja cykla lite för att få bättre kondis också. Sen tror jag att jag kommer gå ner i vikt igen. Planen är ju att köpa en häst till och då får jag lite mer motion i stallet med ;)

2011-08-25 @ 12:57:53
URL: http://hastfotografen.webblogg.se/
Postat av: Lina - Team Hippoteket

Jag äter allt och alldeles för mycket onyttigt. Har försökt dra ned på kakor osv men märker ingen skillnad tycker jag, men hade nog gjort om jag inte tränat extra nu.

2011-08-25 @ 13:26:14
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Anni Oveson

sv: Jag har nog aldrig varit något fan av godis och kakor och sånt, sötsaker är inte min grej :) däermot äter jag nästan enbart kolhydrater, vilket ju heller inte är spec bra. haha. Men jag läste att om man dricker ca 3 glas läsk om dagem, vilket tydligen är det normala för en "svensson", och sen istället testar att byta ut de tre glasen läsk mot vatten så går man ner ca 4 kg på 6 veckor BARA av det. Så man förstår ju att socker verkligen inte är att leka med :/

2011-08-25 @ 13:59:13
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Tilde

Jag äter precis det jag tycker om. Har lite fobi för nyttigt. Jag tror på träning istället för att äta mat man inte tycker om. :)

2011-08-25 @ 17:33:54
URL: http://empirebroline.tumblr.com
Postat av: Moa

Skippar godis och kakor på vardagar men annars så äter jag det jag vill :) Och myyycket frukt och grönsaker!

2011-08-25 @ 22:48:22
URL: http://moaochgadd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0