En underbar dag!

Idag har jag haft en riktig toppendag och än är den inte slut, fler roliga äventyr väntar! ;) Har varit med min älskade pojkvän på mellandagsrean i Birsta. Jag som har köpstopp på hästprylar... Det röck redigt jäkla mkt i shopping-nerverna när jag fick se Hööks-rean på nätet. Så dit for vi först, för jag tänkte att LITE kan jag väl ändå unna mig såhär i rea- och juletider. :-) Så det blev en supersnygg turkos "discogrimma", ett grimskaft till en grimma jag redan har, samt ett fint schabrak. Som E-M sa, jag kan ju inte lägga på sadeln UTAN något under ju!! ;) Välbehövlig pryl dedär.

Sedan hjälpte jag E med massa klädesshopping, jag är ju den utmärkta rådgivaren. Han köper typ allt jag hittar för det är så snyggt!!! Utan mig skulle karln gå naken. :-)

Sedan bar det av till stallet och fröken B, mer om det i nästa inlägg. Nu ska jag fixa mig och så för det blir BIO ikväll!!! Lycklig tjej. Ska äntligen få se Twilight. :-D Sen blire MYS!


Älskade du!!


Snygg-grimman hon fick lilla B

Schabraket hon fick. :-) Det är mkt snyggare IRL! Kommer live-bilder imöra ;)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Snygga saker! :) Var också där idag och funderade på om jag skulle köpa det där schabraket, men ångrade mig när jag kom på hur många schabrak jag redan har. Det kommer nog också komma en massa snygga schabrak till våren också då de i princip hade slängt ner alla schabrak i realådan ;)

2011-12-26 @ 18:39:15
URL: http://sororas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0