Film med eller utan ljud

Vad föredrar ni när man lägger ut ridfilmer, med musik eller med ljudet i bakgrunden?

Själv föredrar jag ljudet i bakgrunden, speciellt när tränare är inblandad. Jag får förståelse för ekipaget i fråga och varför det ser ut som det gör och varför man gör som man gör osv. För då är man med och ser, samt förstår vad som händer på filmen. Med musik i bakgrunden så tycker jag det kan bli rätt så fel, jag dömer lätt (i mitt huvud) och tycker att "men gud vilket undertempo, rid framåt". Fast jag kommenterar inte sådant eftersom jag inte VET bakgrunden till det. Isåfall så frågar jag eller infliker det, om jag ska kommentera. Men när man hör ljudet så får man som sagt en helt annan förståelse till varför det ser ut som det gör.

Visst, ska man göra
en fin film tillägnad sin häst äre såklart man ska ha en fin låt eller så i bakgrunden, men inte när man ska visa ett träningspass osv. Då vill jag höra vad som händer och sker! ;)


Kommentarer
Postat av: natalja

håller med dig! när man rider för tränare så utan ljud, ride rman själv i paddocken kan man variera lite ^^

2011-12-18 @ 13:57:55
URL: http://ltotheove.blogg.se/
Postat av: Erika

Tränings filmer, vill jag höra ljudet. :)

Ingen låt, eller helt tyst då brukar jag strunta i att titta på filmen faktiskt.

Kul o höra vad tränaren säger. :)

2011-12-18 @ 16:25:58
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag tycker också det är kul och intresant att höra vad tränaren äger, däremot lägger jag alltid till musik i min egna filmer. Min filmkamera tar nämligen inte upp ljud längre (verkar ha gått sönder..) så det blir bara ett hemskt irriterade brus och det är nog inte så kul att lyssna på i några minuer :p haha

2011-12-18 @ 18:01:07
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Anette Nord

Jag lyckas alltid få filmare/folk i närheten av den som filmar som ska snacka igenom hela filmen om allt mellan himmel och jord, så väljer oftast att ta bort ljudet.

2011-12-18 @ 22:58:50
URL: http://anette-nord.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0