Zombie

Idag känner jag mig som en zombie. Jag satt fortfarande till häst halv 9-9 igårkväll och ska man sen upp kl 5 så äre inte så lyckat. Jag var väl hemma kvart över 10 någon gång. Och heldag jobbar jag idag oxå, haha.. Så jag har varit lite virrig idag kan man säga. Men inte överdrivet. ;) Man måste ju vara rätt klar i skallen när man jobbar med människor.

Har en liten paus nu men ska strax bege mig ut igen i det sköna vädret, och ta mitt sista ärende innan lunch. Att äta är höjdpunkten(-na) varje dag.. Haha. Älskar att äta. :-)

Efter jobbet SKA jag hem och slå in julklappar och baka, hur jag nu ska orka det. Samt skynda mig på affärn och köpa hårfärg så jag kan färga håret efter insläppet ikväll 21-22. Innan det ska jag fixa åt B och hinna rida henne en sväng. Oj oj oj oj oj oj. Vill inte ens räkna ut hur detta ska gå ihop.. Och sen den utlovade filmen från igår som jag ska fixa. Haha. Fast den är verkligen ingenting att se, vi var ingenting att se igår. :-P

Ha en förjävla bra julafton imorgon allihopa! :D

Kommentarer
Postat av: Olivia

Sv: Kul!! Och sedan när ni backar in i boxen och hon vill gå fortare in, kan det vara att hon känner sig lite trängd och då tar hon själv kommandot att - "nu ska jag in!" Isf ett tips - Testa då att få henne att stanna med rumpan inne i boxen och framdelen ute. Så att det är du som styr minsta lilla steg!

2011-12-23 @ 12:42:52
URL: http://vivanolivia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0