Hängig

Är hemma från skolan idag igen. Inte varit där på jättelänge... Jag har sån otrolig huvudvärk, och idag är den inte alls rolig. Har haft huvudvärk i 3 veckor nu, är troligtvis en förkylning som ligger och gror. För jag mår sämre och sämre varje morgon, men sen blire något bättre under dagarna. Men idag äre riktigt jobbigt. :-/

Sitter och längtar som en galning till vår/sommar, ska bli så himla kul. Tror att jag och B kommer utvecklas massvis, speciellt i hoppningen. Även dressyren såklart som bara blir roligare och roligare ju mer vi tränar! Men främst hoppningen eftersom vi inte haft någon fokus på den speciellt, förrän nu. :-) Lääängtar till alla små mysiga träningstävlingar!

Min nya sadel blev skickad idag oxå, ska bli väldigt intressant. Och passar den inte är jag bara en erfarenhet rikare i sadelvärlden! ;)


Kommentarer
Postat av: theréshanning

Tråkigt att du är dålig, jag är precis likadan just nu men jag måste försöka engagera mig så mkt som möjligt i skolan nu. Får hoppas att förkylningen bryter ut på riktigt snart o att du blir frisk så fort som möjligt =)



Okidoki, vad är det för soja du ger henne? :) Har du alltid gett det? eller gav du något annat just när B skulle bygga musklerna osv? Jag och min tjej ska börja komma igång igen nu, vill att hon ska sätta mer muskler, tänkte först lusern tillsammans med krafft grund, men av lusern behövs ju en stor mängd för att ge effekt men då sa någon att nackdelen då var att hästen kan få "proteinknölar" ... ;s kolla in utbudet hos krafft och såg att dom fått in krafft muskel, nytt protein tillskott..så funderar på att testa det men känner mig lite kluven ;p har du något tips/idéer att dela med dig av? :)



Kram!

2011-02-07 @ 11:38:06
URL: http://thereshanning.blogg.se/
Postat av: Linn

Jag hoppas vi får en utvärdering av den nya sadeln ;)

2011-02-07 @ 11:50:55
Postat av: ellen

Krya på dig!

Fin bild :)

2011-02-08 @ 18:34:30
URL: http://kuuungarnaa.blogg.se/
Postat av: Fanny

Tråkigt med huvudvärk :(

Jag hade konstant huvudvärk i 2 år under gymnasietiden, jag hade spänningshuvudvärk som steg till rätt höga smärtor tillslut.



Se till att inte vara för stressad, ta dig tid till att bara koppla av för dig själv. Ät ordentligt och på bra tider, se till att få dina 7 timmars sömn så kanske det hjälper :)

2011-02-08 @ 22:38:45
URL: http://lindelou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0