Praktik

Är på praktiken nu, nyss haft lunch. Dagarna går undan här! :-) Det är så roligt att vara här. Första praktikplatsen jag längtar till att åka till nästa dag igen.

Blev att jag beställde HMC-tränset tillslut, igår. Tack för era röster! :-) Kände att det med vita sömmar ändå inte kommer vara vita sömmar spec. länge efter några smörjningar, så nja.. Och det sista tränset var märkeslöst. Så blev ett HMC då som sagt. Blir säkert toppen de! Bara det passar i storlek. Brukar få klippa av åtminstone 3 remmar, göra nya hål. Käkremmen brukar kunna hänga och dingla på vissa full-träns.

Blir inge stall idag. Bells ska vila. Men jag skulle ha åkt och ridit Lordi idag, Emmas unghäst. Men det är meterhög snö där så man kommer varken ut eller in dit. Så det får bli en uteritt på B imorgon, och troligtvis en liten tur på Lordi imorgon. På söndag blir det förhoppningsvis en dressyrlektion, längtar! 

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! Vet inte riktigt hur jag hamnade här, men naturligtvis ska du ha en komplimang för den fina bloggen och ffa för den superfina hästen. Utan att mena något ofint hade jag som 'dressyr-tant' inte gissat mej till att detta var en ridtravare. Jättebalanserad och fin. Lycka till!

2011-02-11 @ 12:51:30
Postat av: Jessica josefsson

vart praktiserar du? :)

2011-02-11 @ 13:51:08
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: LINA

mitt med sömmar är fortfarande jättefint!

2011-02-11 @ 14:09:08
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Frida

Var har du praktik? :) Åker du inte ut till henne om du inte rider?

2011-02-11 @ 14:26:53
URL: http://equest.blogg.se/
Postat av: Frida

sv: Skönt med lösdrift både för häst och ryttare.. :) Önskar att det fanns någon BRA lösdrift här i trakterna också. Men tyvärr är alla långt bort eller med leriga hagar.. usch



Hur har ni delat in det så att flocken passar ihop? Så att hästen känner sig trygg och vågar sova ifred och ostört.

2011-02-11 @ 14:45:04
URL: http://equest.blogg.se/
Postat av: Frida

SV: nej självklart inte för sin egen skull. Det är ju hästen som står ute och det är en stoor fördel. Det jag ville tillägga är ju bara en bonus för sig själv också. Man slipper den dagliga mockningen och höpåsefix. Inte för att det är så jobbigt att mocka..men ändå. Hästarna supertrivs ju ute. Fast det finns ju vissa ägare som envisas med att sin häst måste in och "vila" hahaha :P

2011-02-11 @ 16:00:52
URL: http://equest.blogg.se/
Postat av: Frida

SV: jaa skoja inte :O Jag tappar bara förtroendet för henne när hon säger så..

2011-02-11 @ 16:02:04
URL: http://equest.blogg.se/
Postat av: Emilie

Hmc tränset var jättefint! Kul med dressyrlektion jag vill oxå... Det är på g nu iaf, har hittat en tränare som jag ska ta en privatlektion för framöver och förhoppningsvis passar vi ihop!

2011-02-11 @ 17:30:00
URL: http://barabus.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0