Produktutvärdering: Bates Momentum


Bates Momentum

Min nya hoppsadel som jag inte haft mer än en vecka nu. Jag är otroligt positivt överraskad på alla sätt och vis. Jag fullkomligt älskar sadeln. Den ger ett otroligt bra stöd, jag känner att den ger mig en bättre sits. I hoppningen ger den otroligt bra grepp, jag kunde rida på ett helt annat sätt än i min gamla sadel. Denna är väldigt mjuk på vulster och i sätet, jätteskön verkligen.

Den har även mycket bra bogfrihet på min häst som gör att hon rör sig mycket bättre i denna sadel oxå.

Jag är hur nöjd som helst. Rekomenderas starkt! Den är lätt att få tag på om man köper en ny, kostar runt 11-14.000:-. Begagnade finns det inte många alls, så håll utkik när det väl finns, om ni ska ha en! ;-)

Kommentarer
Postat av: Jennie

sv: Hihi, ja! :) Hoppas de inte har fulat sig med bommen bara, så denna skulle vara mer svängd eller så. Men det ska inte skilja något från den gamla modellen :P

2011-02-16 @ 07:55:04
URL: http://jeila.blogg.se/
Postat av: Anonym

Har du något tips om vad man ska göra med sadlar som vägrar ligga stille och då menar jag glider åt sidorna.... trampar jag i ena stigbygeln hänger den efter... letar sadel till min medryttarhäst, har i princip gett upp..

2011-02-16 @ 09:24:16
URL: http://sofiaiaa.blogg.se/
Postat av: Felicia & ridtravaren Stardom

Sv; Precis! Men jag måste nog erkänna att detta ser snäppet värre ut. Använder inte pessoa längre =) Har blivit så kluven de senaste, för de jag lärde mig på ridskolan för 10 år sen är fel nu!

2011-02-16 @ 12:41:38
URL: http://lifeofstardom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0