Produktutvärdering: T6 Showjumper


T6 Showjumper Robert Whitaker

En hoppsadel som är bra på många vis. Det är utbytbara koppjärn, finns alltifrån väldigt smalt till väldigt brett. Den är betydligt bredare i järnen än t.ex Wintec. Man kan även småjustera på många olika sätt. Fishinlägg, smala och tjocka som gör bomvidden smalare. Man kan lägga in shims mellan bossor och sadel för att höja den. Man kan sätta dit/ta bort stropparna på 4 olika ställen. Den har även fler funktioner som jag inte är så insatt i.

Denna sadel fick jag lära mig att gilla. Jag hatade den i början för den kändes bara hård och jäklig. Men med tiden började jag tycka om den, och ville faktist inte ens byta ut den. Jag vet folk som älskat den stenhårt från första ridtur oxå, så det är väldigt individuellt.

Men jämför jag t.ex med min nya sadel nu så kan jag inte förstå varför jag inte bytt sadel tidigare.

Den är mycket prisvärd
måste jag säga. Så har man rätt rumpa och smak för denna sadel så är det absolut dags att slå till om man är ute efter en bra, prisvärd hoppsadel. :-) Går på ca 5500:- ny och 3-5000:- begagnad.

Kommentarer
Postat av: Frida

Vi köpte våran för 2600 på tradera. Det var et klipp! Vi fick två extra koppjärn med också, dock inga fish. Det var dessutom den nyare modellen med vita sömmar och en skåra över vulstret!

2011-02-13 @ 10:13:08
URL: http://seriouslyfrida.blogg.se/
Postat av: Emma

Hihi, mitt arsle älskade din sadel från den första gången den fick plantera sig i den! ;P Men det visste du redan va? :D Tycker att det är en grym sadel för dem pengarna!

2011-02-13 @ 12:30:14
URL: http://stallpaarni.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag älskar den sadeln! =)

2011-02-13 @ 16:56:51
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Nina

Jag har en sådan och älskar den! Min är jättemjuk och ser helt ny ut fastän den är 2-3 år nu. Att den är så lätt och verkar forma sig efter hästen är ännu bättre! Kan tycka att den borde finnas i en kortare modell. Skönt att slippa smörja och den blir inte alls repig och sliten på samma sätt som en lädersadel. ALdrig mer lädersadel för mig alltså!

2011-02-13 @ 18:41:15
URL: http://brahastfakta.blogg.se/
Postat av: Bella - med ridtravaren Amiga

den sadlen har jag också, den är riktigt bra till ett kanon pris :D

2011-02-13 @ 23:10:07
URL: http://isabellejeppsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0