Vila i frid lille vän

Jag och Malin var påväg hem från stallet ikväll, då jag ser en klump på vägen. Trodde det var en såndär svart snö-slask-klump, men det visar sig sitta en katt där. Han rör inte en fena när vi åker förbi, eller något steg tar han men inte mer än så. Normalt? Nej, vi ställde bilen på bussplatsen och gick och tittade till den lille stackaren. Han kunde gå på alla fyra men gick hemskt konstigt, segt och han verkade allmänt borta.

Vi ringer på hos en i närheten och undrar om de sett katten förut, det hade de inte. När vi precis ska gå därifrån till nästa hus ser jag att det droppat en massa blod av katten. Jag ringer distriktaren direkt, Malin och familjen fixar handduk + kattbur så att vi kunde ta med oss katten. Distriktaren hänvisar till polisen, och dit bar det av.

Tog en jävla tid innan någon kom och hjälpte oss vid polisen iallafall, blev så jävla sur. Hon ringer även ut till oss efter kanske 5 min efter att hon sagt att hon ska skicka ner någon, och frågar hur katten ser ut, om det är en borttappad svart/vit.... Smart tjej.. Ligger en katt och nästan förblöder och dom sitter och tittar om det kan vara en borttappad? Hon säger att hon skickar ner någon igen, och efter ytterligare 5 min kommer två tjejer.

Under hela bilresan
och hela tiden efteråt har katten bara legat, med huvudet rakt ner i handduken och han andas väldigt knappt. Så de skulle ta med sig den upp och avsluta hans liv.

Så jag säger bara vila i frid lille vän.

Kommentarer
Postat av: Emma

Usch vad hemskt stackers lilla katten :(

2011-02-09 @ 00:03:54
URL: http://emma.stjernstedt.net/blogg
Postat av: LINA

stackars vännen:( dålig stil att inte bry sig om att den led!!

2011-02-09 @ 08:59:20
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: EmbLeM

Men gud vad hemskt! :(

Men skulle polisen avliva den på stationen? Med vadå undrar man då :S

2011-02-09 @ 10:57:38
URL: http://emblems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0