Hoppträning

Hoppträning på den bästa idag. Jag är så löjligt stolt över henne! Fyfan, jag kan nästan grina. Haha. Hon är så fantastisk mitt fina hjärta.

Hon var verkligen tillfreds idag, lugn och harmonisk. Ingen övertaggad tjej, utan hon hade landat idag. Även om hon såklart taggar till ibland (vilket bara är kul). Idag hade vi en ganska svår, men otroligt rolig övning. En blandning av en liten vattenmatta, studs, oxer, kryssoxer, serie på halv volt och vanligt hinder blev till en hel bana.

Först hoppade vi fram
lite på studsen vilket gick super, kände verkligen att jag hade överlivet där jag skulle, jag kunde kontrollera det och inte falla fram så värst. När vi hoppade fram på lilla vattenmattan kastade jag mig dock över lite värre, men skärpte mig. ;)

När det hela sedan
skulle bli en bana spårade jag ur lite, eller ganska mycket. Jag är ju rädd av mig och är ju i grunden hopprädd, och speciellt när det blir en snäv bana utav allt. När det kommer ett hinder och FORT som attan ska man svänga till nästa.. Jag är så otroligt fokuserad på det läskiga hindret framför mig att jag totalt glömmer vart jag ska sen och då blir det jättehastiga svängar och lite väl slit i Bellans mun.

Hon stannade tror jag två ggr, pga jag tappar helt bort mig, blir rädd, rider inte, ja jag tappar helt fokus. Var verkligen supernära på att börja grina ena ggn framför kryssoxern, vi har inte hoppat sån förut.. Och det visste ju jag, så jag tappade ju allt redan innan vi kommit fram. Men jag började aldrig grina, haha, utan tänkte att ne nu jävlar.

Och som Marianne
säger, om jag bara tar det lungt och SMACKAR strax innan hindret när JAG blir rädd så hoppar Bellan så glatt så! Så när min kropp säger "NEJ NEJ NEJ" så ska jag ändå säga åt henne att hoppa, via rösten. Det funkade jättebra.

Hoppade dendär
banan 3ggr, första vändan ser rent av förjävlig ut. Sitter och funderar på om jag ska klippa med den i filmen som kmr snart, eller om jag ska framhäva det bra från idag. Vi får se helt enkelt.

Jo btw så hade hon inga problem med vänstern idag nästan, himla roligt! Hon tog den självmant och behöll den länge efter hindren, utan byten och kors. Tror det blev kors en eller två ggr, men inga byten. Så himla duktig tjej!






Skänker extra tankar och massa styrkekramar till Jennie med Jippan som det inte är så bra för just nu... v


Kommentarer
Postat av: ellen

gud vad fin blogg du har :D

2011-01-25 @ 22:36:08
URL: http://eellenaanna.blogg.se/
Postat av: Jennie

<3

2011-01-26 @ 07:40:22
URL: http://jeila.blogg.se/
Postat av: Malin

Gillar verkligen till header!

2011-01-26 @ 15:57:09
URL: http://malinottenback.blogg.se/
Postat av: Lina S

Jag kan också bli blockerad när man ska hoppa själva banan ibland. Övningarna var och för sig brukar gå bra, men ibland kan banan bli hemskt dåligt! Vad superkul att hon börjar funka så bra i vänster galopp! :D

2011-01-26 @ 17:59:38
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Anonym

varför hoppar du sådana banor om du känner att du inte kan och är rädd? Hon är ju outbildad, tänkte för din hästs bästa.

2011-01-27 @ 19:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0