Intervallträning

Red upp på rakan och körde intervaller med B. Vart skritt och galopp. Hon skötte sig super på framridningen, i skritt och trav. Mjuk och trevlig. Men när vi hade satt igång med intervallerna blev hon övertaggad och jobbig. Vi hade massa dragkamper... suck. Men överlag så jobbade hon kalas när vi väl galopperade, dock ligger hon på så jävulskt bitvis när vi kör intervaller i galopp. I skritten är hon helt sönderpeppad.. men låter henne inte galoppera förrän hon taggat ner och skrittar normalt.

Försökte en vänsterfattning
oxå men hon vart sjukt upprörd, stegra och greja. Sen mötte vi en travare och då blev hon ännu värre, försökte stegra massor. Men hon lyckades aldrig då jag får vara snabb att dra henne åt sidan när hon blir sådär hetsig.. Sen taggade hon ner, och då avslutade vi med en lugn och trevlig galopp. Sen var monstret framme igen, hon skulle inte skritta... hon skulle smyga iväg i trav och vara allmänt ohyffsad. Vägra sakta av och göra halt och såna grejer, inte likt henne även om hon taggar.

Nu blire till att träna
massa lydnad framöver, det har inte jag gjort nu på ett tag. Övergångar, övergångar och övergångar. Såhär odräglig tänker jag inte acceptera att hon är. ;)


Kommentarer
Postat av: Angelica

Alltså, din pålla är nått så grymt snygg och fin! Ni passar så bra ihop!! Vart har du hittat reflexbröstan du har på henne?

2011-01-30 @ 21:11:06
Postat av: Sara Hjelm

Vilken snyggis du har verkligen!:D

Passar jätte bra med stubbad man också! Var den någon anledning till att du klippte av det eller kände du på dig att hon skulle passa i det?:)

2011-01-30 @ 21:50:21
URL: http://hastbloggeen.se
Postat av: Mikaela

Vill bara berömma dig för att du skriver om såna här "dåliga" dagar också. Även om endel gick bra idag förståss:) Endel skriver bara att dom är såå lyckliga med sina hästar och allting går alltid bra.



Känns bra att man inte är den enda med dåliga ridagar ibland :)

2011-01-30 @ 22:25:14
URL: http://wherethesidewalkcracks.blogg.se/
Postat av: Anonym

vart har du köpt den där bog reflexen?

Min går bara sönder hela tiden för platsten spricker när det blir kallt! ;(

2011-01-31 @ 09:20:40
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: Lukasfride

Great site, enjoyed my stay, thanks for the cookies!

2011-08-25 @ 14:00:11
URL: http://lukasfride.blogyd.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0