Svaga människor

Jag tycker det är trist med folk som måste klanka ner på andra för att få klättra upp några steg själv. Jag tycker synd om dom, det måste ju vara jättejobbigt att gå runt att känna så negativ avundsjuka och/eller så dålig självkänsla/självförtroende att man söker svagheter hos andra, bara för att få känna sig bättre? Det måste vara jättejobbigt att inte kunna glädjas över andras framsteg och framgångar.

Folk som bara
måste döma andra, leta fel, leta brister. Bara för att få döma.. Och det värsta av allt, ni kan inte stå för vad ni tycker! Jag tycker det är så otroligt pinsamt, nästan så att jag skäms åt er. Hur kan ni gilla er själva när ni skrivit en elak kommentar, medvetet, och dessutom inte fyllt i vilka ni är? Så fruktansvärt patetiskt. Var har ni stoltheten? Ni kränker ju er själva för tusan!

Som i ridningen. Jag tror de flesta har en tränare de trivs med och som följt en som ekipage ett tag, som vet vad man behöver för att utvecklas, som vet vad man klarar av för stunden och som vet exakt vad, när och hur man ska korrigera något.

Det har jag. Jag har Emma, som tränat mig och Bella i nu 2,5 år. Som känner oss utan och innan, som vet exakt vad vi behöver för typ träning, som ser exakt vad som behöver korrigeras och när. Hon vet exakt när vi måste ta ett steg bakåt och vänta ut mig för att mitt psykiska inte alltid hänger med, hon vet precis vad vi behöver för att utvecklas som ekipage, och när någon av mig och B måste vänta lite för att kunna hänga med varandra tillsammans. Hon vet precis när det blir för mycket för någon av mig och B, och alltid har hon en lösning på våra problem. Och det viktigaste, hon har alltid en plan, ett sunt tankesätt.

Jag behöver inte era påhopp och destruktiva kritik. Det är NI som behöver ändra er, det är ni som behöver hjälp. Inte jag eller min häst. Vi har läget så under kontroll, det har inte ni.

Innan ni postar
en destruktiv, eller anonym kommentar igen, så fundera på varför ni gör det, vad ni får ut av det och vad det är som gör att ni är så svaga, och varför ni inte kan stå för era åsikter.

Kommentarer
Postat av: Sätilaryttaren Emma- Stolt varmblodsägare =) Tävling på bloggen, vinn biobiljett!

sv; nej, skitfula! Ja jag vet att det är tretorn, jag är inte blind..

2011-01-12 @ 16:53:30
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/
Postat av: beatrice

Bra inlägg!



Undrade en sak, Emma som du tränar för, har hon haft en travare själv?



Tänkte mest på det är inte det lättaste att ex få rn travare till galopp osv, täkte fall hon har arbetat med Travare bara (:



Och en sak till, ibland önskar jag att du stod i det stallet som jag gör. Du verkar vara så himla ärlig och sånna människor behövs, plu att du kan massor om hästar! :D

2011-01-12 @ 16:58:38
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: beatrice

Bra inlägg!



Undrade en sak, Emma som du tränar för, har hon haft en travare själv?



Tänkte mest på det är inte det lättaste att ex få rn travare till galopp osv, täkte fall hon har arbetat med Travare bara (:



Och en sak till, ibland önskar jag att du stod i det stallet som jag gör. Du verkar vara så himla ärlig och sånna människor behövs, plu att du kan massor om hästar! :D

2011-01-12 @ 16:59:15
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: henke

hej, kika in på bloggen har lite saker till salu :)

2011-01-12 @ 17:19:27
URL: http://henkelundberg.blogg.se/
Postat av: Jennie

Bra inlägg, håller helt med dig! Folk gör sådant i ren avundsjuka, vilket de aldrig själva kan erkänna! Jag tycker du gör ett superbra jobb med Bellie, och det vet du om! Keep up the good work!

2011-01-12 @ 18:05:53
Postat av: Ida

Om du menar min kommentar så var det absolut inte meningen att klandra ner på er. :/ Jag har inte sett er i verkligheten utan bara på film och bild och utifrån det jag ser så ville jag dela med mig av min åsikt, absolut inte få dig att känna dig "nertryckt" var det så du uppfattade det så ber jag så hemskt mycket om ursäkt!



Och nu svaret på din kommentar: Mitt varmblod har samma korta och lite spänstiga rörelser i bakbenen i galoppen och enligt min tränare är det för att han är svag i bakdelen och inte har rikligt med muskler för att orka dra fram benen och få ett bättre kliv. Det var det jag menade med min kommentar, och som jag skrev så tycker jag att ni är superduper duktiga och verkligen jätte fina!



Jag vet själv hur jobbigt det kan vara att ha ett varmblod, samtidigt som det är jäkligt roligt att utbilda en häst "på nytt".



Men somsagt, jag ville inte trycka ner er på något sätt och jag ber om förlåtelse om det har blivit ett missförstånd mellan oss!! :/



2011-01-12 @ 18:44:06
URL: http://juniorryttaren.blogspot.com
Postat av: Ida

Sv: Okej, skönt att du inte kände så!! Jag har sett flera filmer, och jag reagerade bara på att hon rörde sig som mitt varmblod och att jag därför trodde att hon var svag, eftersom att Chilton är det. Men det är ju svårt för mig att säga om B, det känner man ju liksom när man rider på hästen ;)

2011-01-12 @ 19:29:43
URL: http://juniorryttaren.blogspot.com
Postat av: Julia

Bra skrivet, du kan verkligen formulera så att man förstår precis! Och jag kan inte annat än hålla med dig, har själv varit med om folk i min omgivining som klankat ner på mig och Lelle, mest bakom ryggen som man fått reda på men även framför när jag sett och hört hur dom klagat "travare kan ingenting, inte riktiga hästar, dom suger, hur kan man vilja ha en travare..blablabla". och bakom ryggen att man kan ingenting och gör precis allt fel. usch för sånna människor som försöker göra sina misslyckade liv bättre genom att trampa på andra. ååh, så irreterande!



Keep up the good work med Bellie! Ni är super duktiga och fina tillsammans!

2011-01-12 @ 22:02:58
URL: http://broddnyckel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0