Ändrade planer

Som vanligt ändrades gårdagens planer ganska så drastiskt vid sisådär 15-tiden. Jag blev erbjuden gratis inträde till gatufesten av goa M igårkväll, och då bara måste man ju passa på! Så vi drog ner dit istället för att åka till stallet. Var så otroligt kvavt och varmt och äckligt och klibbigt igår så ridning hade inte varit någon hit i vilket fall. Hade iaf hyffsat kul igår, drack lite och det ångrade jag SKARPT där ett tag. Helvete vad jag mådde dåligt.. Ska aldrig mer dricka! Så jävla äckligt.

Det är ett under att jag mår bra idag, sitter ju på jobbet. Jag tror nog det är för att jag la mig i tid (00.00), och fick sova till 6 halv 7. SKÖNT!

Blir en skogstur idag, sedan dressyr på Lisenfisen. :-)


Kommentarer
Postat av: julia

http://www.sportwire.se/gastrikland/gavle/ridsport/video/pether-markne



Om du har lust & tid skulle det vara jättesnällt om du gick in och gillade den här länken! =)



2011-07-10 @ 11:59:07
URL: http://juliahbjork.blogg.se/
Postat av: Olivia Gustavsson

Hejsan! Var en tjej som sa att du var duktig opå sadlar och sånt och att man kunde fråga dig. Vi har nyss köpt en ny sadel och många tycker att den ligger i bakvikt och även jag. Jag har gjort ett inlägg om det nyss så skulle du kunna gå in och kolla vad du tycker isf? :) vore jätte snällt.

kram!

2011-07-10 @ 14:09:56
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se/
Postat av: Norea

Hej!



Jag såg på hastnet att du sålde massa schabrak. Bara undrar om du har några kvar och isåfall om du har några blåa eller gråa i str full samt vad det skulle kosta! :) Hör gärna av dig till min mail om du har det.

2011-07-10 @ 17:55:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0