Dressyr

Red dressyr idag på Bellabus. Fortsatte skrittarbetet med öppnor, slutor samt fram- och bakdelsvändningar. Det gick helt ok idag oxå, jag är nöjd. När vi sedan kom fram i trav kändes hon fin, dock något spänd bitvis men tillslut släppte det och jag fick dedär trevliga vilande steget och fick henne mer mellan hjälperna liksom.

Men nånstans börjar hon sura och tror att vi ska fatta galopp, och tjurar ihop när jag ska flytta för skänkeln. Så jag tar ett spö, hahaha. Vilket jag inte borde gjort enligt B. ALLT försvann, hon tänkte bakåt, hon tänkte uppåt, hon gick inte fram, ingenting gick. Hon tänkte ENDAST galopp. Surpuppan. Så innan jag fick hets bröt jag av till skritt och gjorde lite fram- och bakdelsvändningar igen. Tack å lov lugnade hon ner sig då, och jag kunde avsluta med några trevliga varv i trav.

Hon går mycket lång och låg de ggr jag får henne mellan hjälperna så pass bra, och jag är så nöjd att jag kan komma dit nu mkt lättare än förr! Super. Så jag får tänka på de framsteg vi gör, och inte på hur sur hon kan bli.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vrf tar du till pisken?

2011-07-25 @ 11:00:30
URL: http://sandriey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0