Fina älskade underbara häst!

Känner sån otrolig kärlek till min fina underbaraste lilla häst. Jag är SÅ glad att hon är min och bara min. Min underbara. Hon passar mig perfekt. Jag är säker på att Bella skulle vara precis som mig om hon var människa! ;) Och tvärtom.

Jag är så glad över hur långt vi kommit trots alla fysiska och psykiska problem och mentala spärrar. Det är så roligt just nu! Allt funkar super. Vi kan om jag vågar tro på oss. Min häst är bäst!


Föralltid min prinsessa!

Kommentarer
Postat av: Othilia

Ni är så underbara tsm <333

2011-07-23 @ 22:04:06
Postat av: Emelie

sv: Vi har knapp några ridvägar alls i det stallet vi står i nu =( Vi har ungefär 3 rundor, den ena består av endast asfalt som man kan rida en bit och sen får vända och rida tillbaka.



Den andra är en slinga i en platt skog med enstaka uppförsbacke på ca 40 minuter som vi försökt gjort lite roligare med att lägga ut en massa stockar osv.



Den 3e är helt okej, då rider man igenom skogen och hamnar sen på en kort grusväg och sen får vi vända och ta samma väg tillbaka.



Så jag har tröttnat en del på dessa ridvägar och kan inte direkt jobba igenom hästarna ute då det inte finns "plats" för det eftersom det antingen är smala stigar vi går på eller t ex asfalt och det vill inte jag galoppera på och grusvägen är bara en kort bit..



Super tråkigt tycker jag, i förra stallet red jag ut hela tiden och då red jag aldrig på ridbanan istället för där var uterittsmöjligheterna enormt stora och jag kunde jobba igenom hästarna precis som på en ridbana.

2011-07-23 @ 22:04:29
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Emelie

sv: Ja det är sjukt jobbigt och framför allt tråkigt :/ Jag står inte heller i stall där mina krav inte uppfylls, vet inte om du kommer ihåg det/läste min blogg då men vi flyttade till detta ställe (en kompis äger det) lite akut förut för vi blev ovän med vår förra stallägare.



Så letade vi nytt stall (finns nästan inga här runt omkring som är bra), så vi flyttade till min tränare just för att det stallet vi står i nu inte uppfyller alla krav. Men Rune trivdes inte hos min tränare så vi fick tack och lov komma tillbaka hit ännu en gång rent akut.



Och här är vi än, fortfarande på jakt efter något nytt =( Så vi står bara här tillfälligt egentligen.

2011-07-23 @ 22:16:12
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Anne

Vad härligt att du passar så bra ihop på henne. Jag har följt din blogg ett tag nu och det är så himla kul att läsa om era framsteg tillsammans. Jag har verkligen märkt av det du skrivit att ni passar ihop. Hon är så fin också din häst. Är värsta avundsjuk på dig som är så lycklig och stolt över din häst. det är mer än vad jag kan önska för tillfället. Allt känns så tungt för mig just nu. Men jag blir full av energi och glädje av att läsa din blogg. Det får mig att våga hoppas och tro på migsjälv och min egna ponny, även om han inte är en stjärna än som din häst är! Älskar dig och din blogg!!

2011-07-23 @ 23:08:10
Postat av: Camilla

Gillar verkligen den bilden! :D

2011-07-23 @ 23:36:26
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: FRIDA ELMLUND - en hästmänniskas vardag

Nu måste jag bara fråga dig en sak!

Jag hittade en tråd på bukefalos om Tekna-sadlarna, ungefär ett år gammal och jag kände igen ditt namn, så tänkt att det måste vara du som skrev? Har du en Tekna dressyrsadel och vad tycker du om den, hur ser Bellie ut i ryggen osv? :D

2011-07-24 @ 11:47:57
URL: http://fridaelmlund.blogg.se/
Postat av: Julia

Ni är underbara ihop! :D

2011-07-24 @ 14:51:22
URL: http://ihearmusiic.blogg.se/
Postat av: Julia

Måste frågaa, i vilket program har du gjort din header? Jag hittar inga såna där mallar nånstans.. Kolla gärna in på min blogg oxå! :D



Kram Julia

2011-07-24 @ 14:53:46
URL: http://ihearmusiic.blogg.se/
Postat av: Anna

Ni är såååå fina tillsammans! Fina ni var i limegrönt också :D

2011-07-25 @ 11:20:01
URL: http://munsborotonto.blogg.se/
Postat av: Emma

Ni är så fina du och Bellie, och ni kan verkligen vara otroligt lika varandra. Underbara älskade ni! <3

2011-07-25 @ 20:32:35
URL: http://sundsvallsryttarna.blogg.se/
Postat av: Danielle

Ni är jätte fina tillsammans! :)

2011-09-05 @ 08:02:33
URL: http://svartfux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0